Beyler bende iki tane turanza er 300 var 4 sene önceden kalma iki tane istepne,yani önceki sahibinden kalma.Şimdi o lastikler cepte ama 2 lastik daha lazım ebatlar 205/65/15 H94.Şimdi 2 turanza daha alsam tanesi 270 liradan 540 lira vericem.Ama onun yerine petlas pt515 alsam 350 vericem.200 Lira fark var.Çok aşırı hız yapan biri değilim 150yi geçmem kolay kolay.110-120 genel hızım.Çok da fazla kullanmıyorum arabayı.Sizce bu durumda ne yapmalıyım 2 turanza daha alıp 540 lira mı,2 petlas alıp 350 lira 200 kar mı.Cok kararsızım petlasa bi güvenebilsem direk alcam da virajlarda yola çok hakim olamadığını ve ıslak yolda iyi olmadığını duydum.Sonuçta can emanet ediyoruz.Ne yapmalıyım?
4 tane petlas al , farklı lastik kullanma bence 4'ü de sıfır değilse. Petlas 15 bin km kullandım memnun kaldım , hiç bi sorun yaşamadım .
4 yıllıkları nereye takarsan o lastikler kayma eğiliminde olacağı için arabanın dengesi bozulur tavsiye etmem 2 turanza almak yerine 4 petlas al yada 4 pirelli,4 lassa al daha iyi olacağı kesin 4 yıllık lastik sonuçta sertleşmiştir ve en geç seneye ıslak zeminde yol tutmaz olacak o lastikler tecrübe ettim bridstone zaten sert lastik bide sertleşince berbat oluyor