Şimdi Ara

LASTİKLERE SİLİNMEYEN BEYAZ YAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen bizim aracı emektarın lastiklere yazı yazdırdım beyaz boyayla. Kaportacı bir arkadaşım yazdı saolsun , ama 2 ayda silindi , bunu biraz daha kalıcı hale getirecek bir yöntem warmı acaba , koruyucu bir madde falan mesela, ayrıca bence pickup a yakışan bu yazılar sorento da nasıl durur sizce ?

• silinmeyeceğini bilsem sorentoyada yazdıracam ama , 2 ay sonra abuk bir görüntü alıyor
  • bu konuyu bende iyice arastırdım.. eski arabamda lastiklerin yanaklarına beyaz serit cektirmistim bayagı hos olmustu.. ama sunu söyliyim ne yaparsan yap o yazılar tekrar silinecek emin ol!! ama en kalıcısı şu karayollarının yol cizgilerini cizmek icin kullandıgı boya war ya iste o sanayide aksesuarcılarda bulunuyo genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

bu konuyu bende iyice arastırdım.. eski arabamda lastiklerin yanaklarına beyaz serit cektirmistim bayagı hos olmustu.. ama sunu söyliyim ne yaparsan yap o yazılar tekrar silinecek emin ol!! ama en kalıcısı şu karayollarının yol cizgilerini cizmek icin kullandıgı boya war ya iste o sanayide aksesuarcılarda bulunuyo genelde

dostum sağol , peki sorento ya gider mi sence o yazılar yoksa bozarmı mı?

• walla bence basitlestirir arabayı.. gerci gri renkmis Sorento'n hafif spor bi havası var.. ama ben yinede daha fazla bisey demeyim cünkü zevk senin bana güzel gelen sana gelmeyebilir
  • Zaten Sorentoda çok sırıtır o beyaz yazı...
    Hiç hoş olmaz....
  • Carrefour ve Kipa'nın otomobil reyonlarında, beyaz, boardmarker'a benzeyen kalemlerden var. Bunlar özellikle senin istediğin gibi lastiklere yazmak için imal edilmiş ve tabii ki de lastiğin bulunacağı koşullara karşı dayanıklı, fiyatı 5-6 YTL. Tahminime göre Hepsiburada.com otomobil reyonunda satılıyor olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorentoya gitmez bence be bilader

nissan a olmuş da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.