arkadaşlar geçen bizim iş aracı emektarın lastiklere yazı yazdırdım beyaz boyayla. Kaportacı bir arkadaşım yazdı saolsun , ama 2 ayda silindi , bunu biraz daha kalıcı hale getirecek bir yöntem warmı acaba , koruyucu bir madde falan mesela, ayrıca bence pickup a yakışan bu yazılar sorento da nasıl durur sizce ?
silinmeyeceğini bilsem sorentoyada yazdıracam ama , 2 ay sonra abuk bir görüntü alıyor
bu konuyu bende iyice arastırdım.. eski arabamda lastiklerin yanaklarına beyaz serit cektirmistim bayagı hos olmustu.. ama sunu söyliyim ne yaparsan yap o yazılar tekrar silinecek emin ol!! ama en kalıcısı şu karayollarının yol cizgilerini cizmek icin kullandıgı boya war ya iste o sanayide aksesuarcılarda bulunuyo genelde
quote:
Orjinalden alıntı: BlackFoX
bu konuyu bende iyice arastırdım.. eski arabamda lastiklerin yanaklarına beyaz serit cektirmistim bayagı hos olmustu.. ama sunu söyliyim ne yaparsan yap o yazılar tekrar silinecek emin ol!! ama en kalıcısı şu karayollarının yol cizgilerini cizmek icin kullandıgı boya war ya iste o sanayide aksesuarcılarda bulunuyo genelde
dostum sağol , peki sorento ya gider mi sence o yazılar yoksa bozarmı mı?
walla bence basitlestirir arabayı.. gerci gri renkmis Sorento'n hafif spor bi havası var.. ama ben yinede daha fazla bisey demeyim cünkü zevk senin bana güzel gelen sana gelmeyebilir
Zaten Sorentoda çok sırıtır o beyaz yazı... Hiç hoş olmaz....
Carrefour ve Kipa'nın otomobil reyonlarında, beyaz, boardmarker'a benzeyen kalemlerden var. Bunlar özellikle senin istediğin gibi lastiklere yazmak için imal edilmiş ve tabii ki de lastiğin bulunacağı koşullara karşı dayanıklı, fiyatı 5-6 YTL. Tahminime göre Hepsiburada.com otomobil reyonunda satılıyor olmalı.