Bildirim
LASTİKLERDEKİ H-T FARKI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hız indeksi oluyor onlar. H 210 km/s'e kadar T 190 km/s'e kadar. T alın boşuna fazla para vermeyin. -
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama yine de sormakta fayda var. H alsam bile 2001 bi arabayla 210 km'ye çıkmaya çalışmam sanırım :) -
Araç nedir hocam ? -
SKODA OCTAVİA 2001 -
Diyelim max 190km olandan aldnz o lastikleri takinca 200 cibari falan yapilmiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Diyelim max 190km olandan aldnz o lastikleri takinca 200 cibari falan yapilmiyor mu
Yapilmamasi gerekiyor. Lastigin dizayn edildiig hizi gecerseniz lastik zarar gorebilir ve lastik patlamasi vs. gibi tehlikeli durumlarla karsilabilirsiniz.
Ha buyuk ihtimal bir guvenlik payi vardir yani 190likla 200 yapinca hop diye hemen bir sey olmaz. Ama olursa lastik uretcisi sorumluluk kabul etmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hemican
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Yapilmamasi gerekiyor. Lastigin dizayn edildiig hizi gecerseniz lastik zarar gorebilir ve lastik patlamasi vs. gibi tehlikeli durumlarla karsilabilirsiniz.
Ha buyuk ihtimal bir guvenlik payi vardir yani 190likla 200 yapinca hop diye hemen bir sey olmaz. Ama olursa lastik uretcisi sorumluluk kabul etmez.
Anladim hocam lastikler hakkinda pek fazla bilgim olmadığı icin sormuştum tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
H-T hız endeksi ama bizim için pek bir şey fark etmiyor hangimiz dakikalarca 190-200 gidiyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X