Şimdi Ara

LASTİKLERDEKİ H-T FARKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model skoda oktavia'ma MİCHLEİN 195 65R 15 ölçülerinde lastik alıyorum ama; 91H mi 91T mi alsam onu bilememdim. H ve T arasında lastik başına yaklaşık 30 lira oynuyor. T ucuz ama alsam acaba pişman olurmuyum? Maksimum hızı düşük ama kalite ve güvenlik açısından bi fark olur mu?

• Hız indeksi oluyor onlar. H 210 km/s'e kadar T 190 km/s'e kadar. T alın boşuna fazla para vermeyin.
  • Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ama yine de sormakta fayda var. H alsam bile 2001 bi arabayla 210 km'ye çıkmaya çalışmam sanırım :)
  • Araç nedir hocam ?
  • SKODA OCTAVİA 2001
  • Diyelim max 190km olandan aldnz o lastikleri takinca 200 cibari falan yapilmiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Diyelim max 190km olandan aldnz o lastikleri takinca 200 cibari falan yapilmiyor mu

Yapilmamasi gerekiyor. Lastigin dizayn edildiig hizi gecerseniz lastik zarar gorebilir ve lastik patlamasi vs. gibi tehlikeli durumlarla karsilabilirsiniz.
    Ha buyuk ihtimal bir guvenlik payi vardir yani 190likla 200 yapinca hop diye hemen bir sey olmaz. Ama olursa lastik uretcisi sorumluluk kabul etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Diyelim max 190km olandan aldnz o lastikleri takinca 200 cibari falan yapilmiyor mu

Yapilmamasi gerekiyor. Lastigin dizayn edildiig hizi gecerseniz lastik zarar gorebilir ve lastik patlamasi vs. gibi tehlikeli durumlarla karsilabilirsiniz.
    Ha buyuk ihtimal bir guvenlik payi vardir yani 190likla 200 yapinca hop diye hemen bir sey olmaz. Ama olursa lastik uretcisi sorumluluk kabul etmez.

Anladim hocam lastikler hakkinda pek fazla bilgim olmadığı icin sormuştum tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H-T hız endeksi ama bizim için pek bir şey fark etmiyor hangimiz dakikalarca 190-200 gidiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.