Şimdi Ara

Lastik Seçimi - Hankook vs. Continental vs. Michelin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Michelin lastiklerinin hepsi iyi değil. Bence üçü arasında en son tercih edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Bu yorum ve şikayetleri nerede bulabilirim acaba link paylaşırmısınız özelden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Bu yorum ve şikayetleri nerede bulabilirim acaba link paylaşırmısınız özelden?
    Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Testler de yorumlar da mevcut detaylıca.
    http://www.tyrereviews.co.uk/
  • kasmaster59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Kış lastiği aramıyorum.
  • UP!
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Karar verdiniz mi? Bende n11 kuponuyla 4 tane yazlık almayı düşünüyorum. Mevcut lastikler runflat continental ama runflat yazlık alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Araç f20 116d. Birde 17 inc janta geçsem mi geçmesem mi konforu çok etkiler mi emin değilim. Mevcut kışlıklar 205/55/16 rft olmasına rağmen konforlu. Continental Contact Premium 6 düşünüyorum eğer tekrar rft almazsam. Micheline çok dayanıksız ve balon yapıyor diyorlar. Bridgestone turanzayı çok öneriyorlar ama kararsız kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    Şu an bende 205/55R16 RFT lastik kullanıyorum. Çok fazla konforlu top gibi zıplıyor araba yolda

Gözü kararttım 18 jant aldım + spor yay alıcam. Turanza için çok iyi yorumlar duymadım.
  • Lastiği kullanan bilir satıcı olarak karışmayız ileri geri konuşmayız ne isterse müşteri getirtiriz, ne marka olursa olsun balans tutturamadığım lastik olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek taşı düşürtmesin o da sert olmasın sonra 😂 RFT den ötürü bir zıplama oluyor yüksek hızda ama normal hızlarda çok kötü değil yine. Bendeki kışlık bide. 17 inc jantlar da güzel duruyor ama bakalım kararsız kaldım. @PatlıcanMusakka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 8 Kasım 2019; 21:6:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende venteus prime 3 vardı arkadaştada continental vardı onun lastikler bitti benim 15 bin gideri vardı
  • kumho nun yenı desenlerı olması lazım kumho bana gore daha başarılı ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.