Bildirim
Lastik boyutlarında oynama
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sorun olmaz. yuzde 1 fark ediyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 12 Şubat 2020; 17:21:44 > -
Araç 207 cc GT ve KKTC de.Benim lastikler ömürlerini doldurdu.En son da lastiğimin birine çivi girmesi ile birlikte lastik almaya karar verdim fakat 205/45/17 bulamadım.Sipariş verebileceğimi ama uzun sürede geleceğini söylediler.Aracın üstünde şuan pzero lar var ve önler bitik arkalar idare eder durumda.Benimde bir arkadaşım 1 ay önce yeni lastik aldı fakat arkaları sonradan büyütünce yeni aldığı 2 lastik(215/45/17) boşa çıktı.Onlari takmayı düşünüyorum arka taraflara idareten ama marka ve desen farklı bir problem olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Şubat 2020; 17:47:6 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ideal olan tabiiki 4 lastigin ayni olmasidir. ama sorun olur mu derseniz olmaz.
Arkalar onlerden genis olabilir bunda bir sikinti yok.
Takacaginiz ebat toleranslar icinde bunda da bir sorun yok.
Marka desen asinda farki da ayni aksda olmadigi surece sorun edilmez. yani arkalar kendi icinde ayni, onler kendi icinde ayni olursa OK.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X