Şimdi Ara

LASTİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam simdi arkadasla konusuyoduk lastiklerle ilgili,sana Yamaha yazmisim Yokohama yazicagim yerde.Dogrusu Yokohama olucak,modelleride BlueEarth'ti galiba.Yagmur'da biraz test ettim sabah tekrar,yolundan cikmiyor. Basarili gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Konuyu açan kardeş. .Biz satıcı olarak ucuz lastiklerden daha fazla kar ediyoruz deseydin de herkes rahat etseydi.

Yakıttan, bakımdan vs. herşeyden tasarruf edin,lastikten etmeyin..Bütçeniz oranında dünyaca tanınan, testlerle kalitesini ispat etmiş markaları tercih edin.

ı

KİMSENİN UCUZ MALDAN KAR ETTİĞİ YOK MÜŞTERİ GELİR İSTERSE MİCHLEN TAK DESİN BENİ İLGİLENDİRMEZ BEN SADECE ÖNERİYİ SÖYLERİM MÜŞTERİME KAR MARJI YÜKSEK OLSAYDI MARKALARLA AYNI FİYATA SATILIRDI O ZAMAN BAŞLADIK YİNE DAHA NELERİ CIKACAK

Bu konu öyle markaya takılmayın deyip geçilecek bir konu değil. Bu işle uğraşıyorsanız insanlara ne gibi farklar olduğunu söylemelisiniz.

Bu lastikler geneli itibariyle ıslakta çok kötü performans gösterir. Çünkü 2.kalite hamurdan imal edilir.Hamurunun içeriğinde "slica" çok az bulunur veya hiç bulunmaz.Üretildiği fabrikaların sahip olduğu üretim teknolojisi atlama, balans gibi problemlerin oluşmasında belirleyici olur..Tüm bunlar sorunsuz kullanım ve güvenlikte hayati önem taşır.

Çok pahalı satılan, sıkıntılı ebatlarda kendini ispat etmiş 1-2 marka tercih edilebilir.Ancak bunu genele yaymak doğru değil. Özetle fark var.

marka olmayıpda çok iyi lastikler var çinin michleni var aeolus mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam simdi arkadasla konusuyoduk lastiklerle ilgili,sana Yamaha yazmisim Yokohama yazicagim yerde.Dogrusu Yokohama olucak,modelleride BlueEarth'ti galiba.Yagmur'da biraz test ettim sabah tekrar,yolundan cikmiyor. Basarili gercekten

yok biliyorum yokohamayı syronunda BlueTech Germany teknolojisi kullanarak ürettiği lastik var ebat ne şuan araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

bu sene yaz lastiği almış biri olarak, bir çok lastik bayisi gezip hepsi demiyeceğim ama bazıları adam bayisi olduğu A kalite lastiği değilde abim xxx marka lastik var yan sanayidir hem daha ucuz diyerek hep adını sanını ilk defa duydugum lastiği önerip durdular , belli ki çok daha ucuza sattığı lastikten çok daha fazla kar ediyorlar lastiğin değerini siz düşünün artık.

Kış başında da hiç danışmadan bir lastikçinin tavsiyesi üzerine kış lastiği alan babama GT Radial marka bir kış lastiği kakalamışlar lastikçi çok övmüş lastiği , ben lastiği gördükten sonra bir bakıyım dedim nedir ne değildir, ve acı gerçek E kalite değerine sahip , yorumları iç açıcı olmayan bir lastikle karşılaştım.

Lastik alırken lastikçilere çok güvenmeyin daha önce araştırdığınız bildiğiniz bir lastiği almak için gidin.

haklısın kardeş bazı lastikçi esnaf arkadaşlarımız öyledir malesef ama bizde öyle bi şey yok müşteri girer malı övmem ben gelir lassa alırsa lassa alır michlen isterse michlen takılır

• dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Godyear EfficientGrip suv lastikleri nasıldır ? yorum yapabilirmisiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

yok biliyorum yokohamayı syronunda BlueTech Germany teknolojisi kullanarak ürettiği lastik var ebat ne şuan araçta

Hocam 195-65-15 diyecegim ama tam emin degilim.Araba su anda bende degil,bakip haber veririm

• ChonDanger kullanıcısına yanıt
    suvlarda toyo hankok dunlop syron ürünleri takılır good yearda iyidir
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    araç nedir
    Bahsi gecen arac sirket araci hocam.Fiat Linea 2012 model 1.3 Multijet Active Plus

• kartalus kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeş lastikleri bitirince bana ulaş :)
    Tamamdir usta,aklimdasin.

• Önce güvenliğine bakarım. Islak zeminde, kuru zeminde tutuşuna bakarım. Sağlamlığı da önemli bir kriter. İnternetteki yorumlar ve kullanıcı deneyimleri seçimimde yardımcı olur.

Satın alırken öncelikle en yeni üretim olmasına, ardından da en uygun fiyatı veren yere bakarım.

Son dört takımdır kullandıklarım (iki farklı araçta);
    Bridgestone ER300
    Bridgestone T001
    Lassa Atracta
    GoodYear Ultragrip 9

• Oncelikle arabamin karakterine ve benim surus karakterime gore lastik bakiyorum yere zamk gibi yapisacak yanak fazla yuksek olup sert bir virajda yana yamulmayacak ses cikarmayacak yagmurda yolunu sapitmayacak bir lastik bakarim su an michelin var yokohama da terihlerim arasinda

• Aracim 2008 model 5kisilik Citroen C4 Picasso. Bos agirligi 1500kg.
    Orijinal lastikleri 215/55/16 93V
    Yazlik lastik olarak hankook ventus prime2.
    Kislik olarak continental TS850 kullaniyorum.
    Yazlik lastilerimi disleri cok azaldigindan dolayi acilen degistirecegim.
    Yaz kis duzgun asfalt yolda kullaniyorum. Aracimi lastiklere zarar gelmesin diye kesinlikle kaldirima cikartmam.
    Aradigim kriterler; kuru ve islakta yol tutus, kisa fren mesafesi.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Forum ahalisinin degerli gorus ve tavsiyelerine dikkat ediyorum.

Buradan cikan genel gorus optimal secimi yapmakta cok yardimci oluyor. Birde almayi planladigim urunun kullanici yorumlarini dikkatle okuyorum.
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt
    215 55 16 toyo maxxıs nankang ve syron race 1 önerimdir.
  • benim referansım AB etiketi, ona da aşağıdaki siteden bakıyorum.

http://www.mytyres.co.uk/
  • Petlas alacağım artık. Yerli malı olduğu için. Gereken ilgiyi yakalamasına az kaldı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Petlas alacağım artık. Yerli malı olduğu için. Gereken ilgiyi yakalamasına az kaldı diye düşünüyorum.

pişman olursun 5 sene petlasın bayiliğini yaptım günde gelen şikayetlerden bayiliği bıraktım.şuan syron hiç bi sıkıntı yok
    Syron ne hocam ya bir kereliğine bende takmıştım onlardan olmaz olsun öyle lastik ufak bas ya ufak direk abs devrede araba arkadan itişti direk arkayı bırakmalar felan sadece senede en fazla 3-4 bin yapan ve şehiriçindr çok sakin sürenlere göre bir lastik onun dışında yazıktır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.