Şimdi Ara

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
35.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neyse ben sorumu sorayım bu oyunda item upgradei var mı varsa nasıl?
  • Selam Oyun hakkında burda okudum indirdim ve dün başladım Muhteşem ..

Ben Healer - Bowcuyum

Nick = MoonCrown
    LVL = Şu an 13 lvl de
    Pet = Dragon lvl 3 de
    Server = Katar 5 de

Fake sana PM atıyom yoksun.. ufak tefek oyunda yardım gerek !
    nekadar da LineAge 2 oynamış olsak yada benzeri oyunlar hepsinin ayrı özelliği var ve bilenden yardım almak herzaman iyidir...

bir gecede lvl 13 oldum baya lvl lemek zor hele pet içinde yemek ve ilaçta toplayacaksan baya sürüyor ..

Pet leri lvl lemek için minimum yeşil renkli canavar kesmek gerekiyor ve 1-3 arasında puan geliyor

ben de oyunu çözmeye çalışıyorum yarım yamalak ingilizcemizle..
    Almanlarda anlatım konusunda güzel web sayfası hazırlamışlar bende ordan alıyorum tum SS leri ve oyuna çabuk adapte olduk..

Almanca bilenler içinhttp://lastchaos.gamigo.de/ buradan okuyabilir

oyunda bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım yenilere !!!

• bugun azkalsın pet ölüyordu Taş çıkarcem diye bilgisayar başında kendi kollarımda bizepslerin şiştiğini hissettim :)

MinikPeri Nickli arkadaş oyunda beni bilgilendirdi ve sizlere aktarayım istedim , belki biliyorsunuzdur ama yinede herkesin bilgisine

Tool Aid diye Item lerle ben para kazanmıştım ama yine de kazanılır oda şöyle Mine de Pet için Quallity stone ve Herb lerden de Green Herb çıkarmak zorundayız - Merchanta gidiyoruz yeni çekiç ve bıçak alıyoruz. Mine gideceksek çekiçe Tool Aid si basıyoruz çekiçte Accurens 7000 küsürlere çıkıyor.

ve başla minede taş kırmaya 10 dk. 27 tane Quallity taş veriyor ve Herb de 27 tane Green herb veriyor ama aletler kırılıyor, yok oluyor...

Tool Aid leri ben 22 bin ve 25 bin arası satıyordum. şimdi bulduğum Tool Aid ile Pet Food yapıyorum ve 1600 den rahat satılıyor ve bende Pet im ölecek diye korkum kalmadı ...

Bu tür tiyoları burdada bildirirseniz valla ben memnun olurum

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: newherochu

mage mi olayım yoksa başka biri mi bir türlü karar veremedim yardım edin

en güclü class titan sonra knight rogue sonra mage healer sorc diledigini secebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayserce

Selam Oyun hakkında burda okudum indirdim ve dün başladım Muhteşem ..

Ben Healer - Bowcuyum

Nick = MoonCrown
    LVL = Şu an 13 lvl de
    Pet = Dragon lvl 3 de
    Server = Katar 5 de

Fake sana PM atıyom yoksun.. ufak tefek oyunda yardım gerek !
    nekadar da LineAge 2 oynamış olsak yada benzeri oyunlar hepsinin ayrı özelliği var ve bilenden yardım almak herzaman iyidir...

bir gecede lvl 13 oldum baya lvl lemek zor hele pet içinde yemek ve ilaçta toplayacaksan baya sürüyor ..

Pet leri lvl lemek için minimum yeşil renkli canavar kesmek gerekiyor ve 1-3 arasında puan geliyor

ben de oyunu çözmeye çalışıyorum yarım yamalak ingilizcemizle..
    Almanlarda anlatım konusunda güzel web sayfası hazırlamışlar bende ordan alıyorum tum SS leri ve oyuna çabuk adapte olduk..

Almanca bilenler içinhttp://lastchaos.gamigo.de/ buradan okuyabilir

oyunda bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım yenilere !!!

bi ufak düzeltme yapsam pet icin beyaz renkli canavar kesersek daha cok pet skili veriyor bunun icin defansif bir item kullanıp beyazlara dalmak en akıllıca yöntem hem kendimiz skill point kasarız hem de pet

Özellikler:
    LVL 34 knight (royal)
    Nick:NEFES
    GUİLD:TurksPower
    Pet DRAGON lvl 31 / Horse 16(ayrıca kasıyorum bir tane daha 20+)
    server:katar 1-6 arası hepsinde

Forum:http://lastchaosturkey.4umer.net (TurksPower guildi resmi forum sitesi herkese acıktır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEFES07 -- 20 Haziran 2007; 5:03:28 >

• arkadaşlar 4 mesaj üstte sorduğum soruları cevaplar mısınız
  • arkadaşlar ben de oyunda yeniyim Katar serverinde başladım knight olarak. şimdilik oyunu kavrayabilmek için gezip dolaşıyorum harita üzerinde. skill öğrenmeyi falan da buldum çok şükür geri kalanını da bu bölümü okuyarak çıkartıyorum yavaş yavaş ama ilerde sorular da olacak elbette
    oyunda yanlız kasmayı pek istemiyorum. akşamları ve geceleri oynuyorum genellikle. benim gibi takılan arkadaşlar varsa kasabiliriz beraber.

bu arada The Egaha haritası açılmış sanırım ~70MB lık bir yama indiriyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem18 -- 20 Haziran 2007; 14:08:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedKid:.

iki sorum var
    1-hayvan nerden alınıyo
    2-knight heronun stat pointlerini hangisine veriyoz strengthe mi
    bilenler lütfen cevaplasın

Pet almak icin drake egg(dragon icin) veya pan flute(horse icin) olmasi gerekiyor.. Bunlardan birini aldiginiz zmn lorraine npc sine gidip talk u tiklicaksin ve seni dratan haritasinda arkeolojist jajan a yönlendircek jajan i bulup talk diceksin ve sana peti vercek basit yani..

2. sorunun cvbi bende knghtim lvl 31 e kadar statlari 3str. 1dex. ver 31den sonra skillerin ne istiosa ona vericeksin.. Yalniz 44skilli 52str. istiyor 38passive skillerini acarsan 44skillini kullanamiyorsun.. Genelde herkes 44skillini tercih eder ama bastan hata yaparsan statlara para harcaman gerekir;)

• Herkese slm lar.Valla 1 sene once cıkmıstı oyun. o zaman lar cok kotuydu
    ama sımdı duzeldı allah tanyanlız be nmalesya serverında oynuyorum.zannımca herkes international serverda oynuyo.bende gecıcem fakat yardım ıstıyorum. cunku 47 lwl heallerı bırakıp gıtmek bana koyar
  • Arkadaşlar fake ve ben bazı sebeblerden dolayı oynayamıyoruz şuan, Başlayınca Yeniden burdan yazarız size ve yardımlarımızı esirgemeyiz merak etmeyin 1-2 Hafta sonra dönücez. Dönüşümüz Muhteşem olcak :)
    Şimdilik bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım ederse oyun daha çok güzelleşebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigsboy

Bu healerın elındekı bow un adını bılen varmı acaba dıer charıma alıcamda yanlıs almayayım zaten kıtlık var

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ###

bir NPC var Weapon lender Sunao oda silah ları kiraya veriyor 27 gun lvl 37 den itibaren silahlar....

Ayrıca pet leride Silah ver Armora Animal Trainerde değiştirebilirsin ama istenilen Itemler varsa...

• quote:

Orjinalden alıntı: LaZKoPaT_61

Herkese slm lar.Valla 1 sene once cıkmıstı oyun. o zaman lar cok kotuydu
    ama sımdı duzeldı allah tanyanlız be nmalesya serverında oynuyorum.zannımca herkes international serverda oynuyo.bende gecıcem fakat yardım ıstıyorum. cunku 47 lwl heallerı bırakıp gıtmek bana koyar

gel ben oyundayım sabah akşam. seni 3 - 4 gunde lvl 20 yaparız sonrası sana kalmış

lvl 22 deyim 4 gunde kastım anca
    Server Katar 5 de yim hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayserce -- 23 Haziran 2007; 2:16:18 >
  • Buda benim char Healer & Attacker.

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayserce -- 23 Haziran 2007; 2:20:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LcDonate

Arkadaşlar fake ve ben bazı sebeblerden dolayı oynayamıyoruz şuan, Başlayınca Yeniden burdan yazarız size ve yardımlarımızı esirgemeyiz merak etmeyin 1-2 Hafta sonra dönücez. Dönüşümüz Muhteşem olcak :)
    Şimdilik bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım ederse oyun daha çok güzelleşebilir..

LcDonate kardesim.Oyun hakkında 1,5 senelik bir tecrübem oldu cok sükür dileyen arkadaslarıforum adresime beklerim.Kendi deneyim ve tecrubelerimi sürekli ekliyorum.Oyunla ilgili cok güzel bilgiler var.Yeni Başlayacak olan arkadaslara özellilikle destek olacak nitelikte bilgiler var.Her konu altında her türlü bilgi ve resimler bulunmaktadır.Ufak Tefek Özel yarısmalar da yapıyor ve ve bu çapta hediyeler veriyoruz.

• Selam arkadaşlar ben de oyuna yeni başlayanlardanım....Forum sayesinde biraz oyun hakkında bilgi edindim...oynaya oynaya char konusunda da son kararımı verip o charda devam edeceğim....Benim sormak istediğim şu stat pointleri nasıl vermemiz gerektiği konusunda..malum her lvl de sadece 1 stat point verdiği için doğru kullanmak gerek...yabancı bir forumdan alıntı yaptığım aşağıda yazılan stat pointlerle ilgili açıklayıcı bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.....Hangi chara hangi stat pointleri vermemiz gerek acaba?.......

The stats in the game are Strength (Str), Dexterity (Dex), Intelligence (Int) and Constitution (Con). Each stats gives different boost to different kind of job.

Titan
    ===

Each time lvl up gives:
    Attack Power (Atk): +1.5
    Defense: +3
    Magic Attack Power (M.Atk): +0.5
    Magic Defense Power: +0.5
    Hp : +36
    Mp: +14

Each stats gives:
    Str: Atk +0.5, Hp +4
    Dex: None
    Int: M.Atk +0.5, Mp +8
    Con: Hp +8, Mp +2

Knight
    ====

Each time lvl up gives:
    Attack Power (Atk): +1
    Magic Attack Power (M.Atk): +1
    Hp : +28
    Mp: +16

Each stats gives:
    Str: Atk +0.5, Hp +3, Mp +1
    Int: M.Atk +0.5, Mp +6
    Con: Hp +11, Mp +2

Rogue
    ====

Each time lvl up gives:
    Attack Power (Atk): +1.5
    Magic Attack Power (M.Atk): +0.5
    Hp : +23
    Mp: +9

Each stats gives:
    Str: Hp +4
    Dex: Atk +0.5
    Int: M.Atk +0.5, Mp +7
    Con: Hp +11, Mp +2

Healer
    ====

Each time lvl up gives:
    Attack Power (Atk): +0.5
    Magic Attack Power (M.Atk): +1
    Hp : +18
    Mp: +22

Each stats gives:
    Str: Hp +4
    Dex: Atk +0.5 (Long Range)
    Int: M.Atk +0.5, Mp +9
    Con: Hp +7, Mp +2

Mage
    ===

Each time lvl up gives:
    Attack Power (Atk): +0.5
    Magic Attack Power (M.Atk): +1.5
    Hp : +11
    Mp: +31

Each stats gives:
    Str: Atk +0.5, Hp +3
    Int: M.Atk +0.5, Mp +10
    Con: Hp +8, Mp +1

(Yabancı forumdan alıntıdır......)

• sayın erol bey oncelikle sececeginiz karakter sınıfını belirtelim titanlar yüksek saldırı gücüne knightlar yakın savunmada güclü,mageler büyü ataklarında güclü healerlar buff da uzman rogue lar yakın dövüste guclu ve son olarak sorcerrror lar yaratıkları kullanmada yeteneklidirler.

titanlar yüksek attack gücüne sahip olduklarından onlarin str leri yüksek conlari yüksek olmali

knightlar yakın savunucular olduklarından str ve dex gerekiyor.

mageler icin int ve con önemlidir.maglum büyüler icin cok fazla mana harcıyolar skillerinin etkili olmasi icin de int gerekiyor.

rogue lar yakın saldırı etkili olduklarından dexleri ve conları yüksek olmali

healerlarda ise mana yüksek olmalı bu sebeple bunda da manayı fulleyen con ve skilleri etkinlestiren int onemli

sorcerrorlar sprit adi verilen yaratıkları yönetebildikleri icin saldırıda int e ve con a ihtiyac duyarlar.

Tum bu söylediklerim 31 lvl e kadar gecerli
    dilediginiz yonde basmakta hürsünüz.statları derim ki ileride karakteriniz attack mi olsun defansif mi ona göre karar verip statları ona göre basın.
    Lvl 31 de bir skillin maximum seviyede olmasi isteniyor.Ardından 2.meslegi seciyorsunuz hangi classda iseniz o sınıfa ait 2 farklı meslek var gecmiste attack mi defansif mi olsun dedigim konu burası icin önemli defansif char da defans puaniniz yüksek attack puaniniz düsük olur ve skilleriniz de farklı olur.31 lvl den sonra her lvl de stat pointler artatak yükseliyo 33-34 lvl seviyesinde 3-4 stat point veriyor.Msjında degindigin konu secilen classtaki karakterin her lvl atlayısında aldıgı puanlardır bunlar icin extra bisi yapman gerekmiyor.Lvl atlaman yeterli oluyor.Baska sorun varsa her yolla ulasabilirsin bana....Saygılar iyi forumlar dilerim...

• Bilgiler için TeşekkürleR
  • Nefes arkadaşım bilgiler için teşekkürler...oyuna girince pm atarım......
  • Arkadaşlar bir de şu petlerin heal ve sarı barını nasıl yükseltebiliriz...?
  • NEFES yada Healer bow char açan ayserce arkadaşım...Rogue ve Healer Bow cunun stat pointlerini tam olarak nasıl vermemiz gerek.....
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.....Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.