Arkadaslar su sorularima cevap verirseniz coook sevinirim. 1-)Skilleri ve statlari sifirlama die bi secenegimiz warmi yoksa bastan yeni bi charmi accaz 2-)Tool aidlere para vermek istemiyorum nerden cikarcam kesilecek canavarin yeri nerede 3-)Healer characterlere con ve int vermek lazımmis heralde (yanlissam duzeltin)ben dex verdim atagimi artirdigi icin ne yapmam gerekiyor 4-)İtem upgrade bi arkadas anlatmis ama tam aciklayici olmamisti daha detayli bi sekilde anlatirsaniz sevinirm 5-)Towna kisa yoldan gitmek gibi bi durumumuz warmi surekli yurumek zorundamiyim warsa nasil oluyo ayrintili bi sekilde yazarmisniz. 6-)Skillerden bazilarina dungeon gibi bisey yaziyo sadece personal dungeonda kullaniliyo sizce onemli bi skill mi vermelimiyim 7-)Birinin yardim etmesi ile 20 olunca silah veriyomus bize yardim eden gisi de bisey kazaniyomus kimse bana yardim etmiyor guard sistemmi ne warmis onuda arastirdim ama detayli bisey bulamadim
Eger Bu Sorularin Cevaplarini Verirseniz Oyunu Daha iyi anlamamiza yardimci olcaksiniz.Simdiden TESEKKURLERRRRrrrr.....
BUNLARI BENDE MERAK EDİYOM YARDIM PLSSSSSSS
1. Var ama web sayfasından e-points alarak skill reset alırsın (PayPal veya benzeri Kredi kartı), yada oyun içinde alırsın oda maşallah baya oyun parası!! 2. Her Canavardan düşer sadece sabır diyecen.. 3. Bow yerine Scepter kullanacaksan Magical attack ağırlıklı olacak INT e dayan ama BOw kullanacam diyorsan DEX e dana ( Ben DEX ağırlıklı yaptım) 4. Smelting Stone yani taşlar kullandığın ıtemden yüksek lvl li itemleri Taşa çeviriyorsun (oda parayla) armora veya silaha basıyorsun. Çoğumuz gibi sende bi para harca silah patlat bu iş bazen şansa ama sağlam olsun dersen para ya bağlı..:) 5. Memorize scroll lar var bi towna ayarla ve gittiğin yeride save yap ozaman yurumezsin . 6. Hızlı EXP ve SP alacam diyorsan Juno şehrinde lorraine nin sol tarafında Dungeona giriş var 2 skill sadece orada kullanılıyor. (zevklide Ben arasıra giderim ama özel ticket yani billet leri bulacan giriş için yada satın alacan .. 7. 10 lvl geçmediysen Guardian da ben kayıtlıyım online olursam görürsün kesin seç beni MoonCrown Nickim. sana yardımcı olurum.
bazen anlatmak yetmiyor bende 2 hafta oldu bu oyuna başlayalı . sadece ben eski bilgisayarlarda (1985 den beri Atari 1040 veya Amiga 1000 lerde) bu tur oyunların ilk tarzlarını oynayanlardanım. Bu oyun hakkında TurksPower Guildinin sitesine bakın tum sorularınız açıklanacaktır..
Saygılar
up ben 4umer sitesine üye olamıyorum ayserce ben bir ara vermiştim şimdi tekrar başlamak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
Tabii ki neden olmasin
moon.crown@hotmail.com dan da bana ulaşabilirsiniz
Sorularım
1) 31 Level olduktan sonra stat pointler sıfırlanıyormu? 2) Knight için bir build 7 2 1 - str/dex/con sizce uygunmu?
Şimdiden Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım
bu oyun çok zaman istiyo bence 2 çeşit karakterinin olmasi lazım 1 tanesi level kastığımız diğeri çabuk level kasıp smith taş çıkarma herbal skillerini kasmak için kullanılmalı
PvP sindede zevk almadim skilleri çok yavaş vuruyo
onun dışında bir eksisi yok
Arkadaslar ben oyunu 8 aydir oynyom sormak istediginiz biseyler varsa belki yardimci olabilirim
kardes beraber oynamamiz icin asagi yukari ayni lvl olmamiz lazim senin lvl kac ?
kardes oyunu daha yeni indiriyorum yani wen azından nerde lwl kasılır oyundsa bana yardımcı ol o acıdan sölüyorum hiç bise bilmiyorumda
lvl 20 ye kadar dogdugun bölgede kasıosun daha sonra dratn merac oyle gidiyor
arkdaslar ben titan acacamda bana titan pointlerini neye verebilecegini soyleyebilecek varmi?
ben herseyi yükledim hangi serverda acıyım
hangi serverda acıyım hiçbise bilmiyorum yardımcı olun pls
lwl 4oldum katarda ismim zuzutr knight actım ama canavarlara vuramıyorum neden oldu bu ya? bide skill ve statları ellemedim bilmediğim içibhangisine vericem?
çıkıp girince o sorun düzedldi ama bn de oyun azık oynadıkdan sora herkes duruyor lag gibi bişi herhalde çıkıp girmek zorunda kalıyorum
arkadaslar lc otnayan kalmadımı ya kimse kjonuya cwp yazmıyor
Bende Oynardım zamanında güzel bi oyun..
oyun güzelde bence bir mmorpg da bulunması gereken en önemli özellik yok savaş ben bu yüzden archlord u seçtim.Ama ilerde böyle bir özellik eklenirse süper olur