Şimdi Ara

### Last Chaos Tanıtım ve Rehber ### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
36.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok karışık 6 lvl oldum ama bi daha oynamicam.grafikler kötü ve çok karışık
  • ARKADAŞLAR BEN YENİ BAŞALADIM OYUNA RANGER AÇTIM AMA SKİLLERİ NEYE VERCEM BİLMİORUM SOLEMRİSİNZ ?

Orjinalden alıntı: Thrax

Mage kasacam stad pointleri nasıl vereyim.

Birde petleri nerden alacaz ?
  • arkadaşım pet almak için dratan da archeolojist janjan diye bir adam var ondan alacaksın ama ilk başta pet için loreine den pet alma görevini alman lazım..oynayan arkadaşlar varsa isimlerini yazsınlar
    genelde sarissa 1 ve 6 da oluyorum 26 lwl knight ım var..ismi ArDa isteyen ekleyebilir.
  • Nette diğer birkaç rehberden biraz daha iyi bence. Ayrıca paylaşılan haritalar da güzel olmuş en azından yeni başlayanlar ne nerdedir bilirler. Yoruma gelince: Bence oyun gayet iyi arkadaşlar. Kurgulama, senaryolar ve oynanış bakımından oldukça zevkli. Fakat belirtmeliyim ki işlemcinizin gücü düşükse yani benimki sibi 1.11 ghz ise bu oyunu sadece öğleden sonraları ve akşam 8-9'a kadar oynayabilirsiniz. Tabi gece 1-2'den sonra da fena olmuyor. Bu saatler dışında oynarsanız özellikle de town'da oyun dehşet kasıyor aklınızda bulunsun. Acaba girdiğim server kasar mı diye soranlar olursa da şöyle bir ipucu verebilirim: Oyunu ilk açtığınızda kullanıcı adı ve şifre giriş ekranında arkaplanda bir bayrak dalgalanıyor. O bayrak donmadan dalgalanıyorsa oyun kasmayacak demektir. Bu da ufaktan bir bilgi olsun. Ayrıca bu oyunda hoşuma giden taraflardan biri de seviyenize göre hangi yaratıkları öldürebileceğinizi görebilmeniz. Yani kırmızı en yüksek seviye iken mavi ve yeşil en düşük seviyeler oluyor. Size tavsiyem mismi kırmızı olan yaratıklara saldırmayın. Ne zaman ki o kırmızılar turuncumsu sarı ya da beyaz oldu o zaman saldırın. Petler için lvl kasmak istiyorsanız da tavsiyem yeşil yazılı yaratıklara sadece yumrukla dalmanız.

• ya yorumlardan ortam soguk diyorlar..indirsem mi indirmesem mi kaldım
    bu item drop rateleri kesin gerçek parayla alınan itemlerle artar ki hiç svemem böyle şeyleri
    indirmekle hata mı ederim ?

oyundaki pve combatı kamera aç ayarlaması diger bazı özellikleri metin 2 saçmalıgına benziyor ama oyundaki dungeon sistemi ve questler oyunun artısı..
    quest sistemi x-y lvl arasında görev yapma yani bir görevi xy lvl arası yapabilirsiniz

oyun aslında karışık ki nasıl upgrade yapılır bi türlü anlıyamadım skill efectleri yok ama görselligi güzel townda neden kastıgını anladım hele ki dratan resmen eski mısır görselligi güzel...

oyunda karışıklık giderilip skill efectleri iyleştirilse oyun 10 numara

bazı arkadaşlar kasamadım diyor aslında cok kolay...lorraine herkes biliyordur onun yanında dungeon keeperden 5 ile 20 lvl arası dungeonuna girceksiniz ölünce hiçbişey olmuyor ve güzel xp geliyor bitirince 3k + moonstone veriyor..moonstoneda moonstatus adlı yere verince şansa güzel bir item veriyor aslında lvl atlamak kolay rpg tecrübesi ile çözdüm ama materyalleri nasıl kullancam bilsem çok süper olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 12 Aralık 2008; 17:38:51 >

• oyunun en güzel yeri dungeonlar olsa gerek çok single player tipinde güzel yapmacık degil cabal onlinedaki gibi oyun karmaşık olmasa 10 numara

sanırım topige bakan yok bi kişi cevap yazardı
  • item basmak çok basit önce basıcağın itemin lvlinde yada daha yüksek lvl li bi silah yada armor bul ilk başladığın townda silah satıcısının yanında bi adam var adını hatırlayamadım bu itemleri ona veriyorsun o da sana verdiğin itemin lvl inde taş veriyor ( silah verirsen 2 taş armor verirsen 1 taş) sonra bunları silahına basıyorsun...bide heaven stone var buda drop olarak düşüyor bunun % şansı yüksek ve her levle basılıyor....

oyunda pet sistemi de çok güzel ama mageyle pet kasılmıyor....
  • bloodseal ability extra bişeydir ve iyidir..herhangi bir merchanta gidersiniz Bloodseal Gem vardır kırmızı.onu alıp bloodseal ability olan iteme sürükleyince size extra atak veya defans puanı veriyor..
  • petin lvl ini peti kullanmaya başlayınca sol üstte görebilirsin.ve pet lvl atladıkça Tecnical Point denilen puanlar gelir(her lvlde 1 tane)bunlarla Animal Trainere gidersin ve atağını artırmak istiyorsan atak basarsın defans artırmak istiyorsan defans basarsın.Pet 16 lvl e gelince büyür,31 lvl e gelincede üstüne binilir hale gelir.o zaman mount skill denilen hem buff hemde atak skilleri gelir.atta Poison,Drakede Ateş vb.
    BurningMyDream
  • Uzun bi aradan sonra geldim, oyun türkçe mi olmuş yaw :) Oynayan varmı acaba oyunun son durumu nedir, bilgi verebilecek varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 8 Aralık 2009; 10:53:19 >

• Up

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.