Şimdi Ara

laser fare ile optik fare arasındaki fark !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laser fare ile optik fare arasındaki fark !
    ilk optik fare çıktığında, demir bilyeli mause yi bıraktığım kadar fark var !

bir çok kişinin yorumunu okuyorum neredeyse arada fark yokmuş gibisinden yorumlar yazıyorlar.
    dahası aradaki fark tasarımcı iseniz işinize yarar diyorlar. tek kelime ile saçmalık !

çünkü bir farenin olması gereken hassasiyet kullanıcının elinin hassasiyeti kadar olması gerekir
    gerçek budur. laseri taktıktan sonra insan anlıyor eski optik fare ne kadar boş alanı atlıyormuş

laser fareyi taktıktan sonra ;
    eski farenin bize bıratığı bir el alışkanlığı var, ve bunu buradan nasıl anlatacağımı inanın bilmiyorum
    ama size sadece şunu söyleye bilirim laser fareyi takınca denetim masasından fare hassasiyeti konusunda
    işaretçi hızını 1 kademe düşüreceksiniz
    yani o kadar diyorum başka bir şey demiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Aralık 2012; 13:29:53 >

• Dahili bileşenler oyun bölümleri bitti şimdi de bi tane laser mouse alıp buraya mı dadandın playstyle.

Optik ve laser sensörlerin arasındaki fark direk fiziksel değişikliklerden doğan farklardır optik sensör anlık fotoğraflama yapar laser sensör tek bir ışın gönderir. Bunun farkını senin 1920x1080 monitöründe anlayamazsın en az 3 monitörlü bir sistem kurmak gerekir ki laser sensör ya da dpi tarama aşamaları tam olarak anlaşılabilsin kimin ne kadar tarayabildiği insan gözü ile görülebilsin.

Bir sıçrayışta 6 metre tarama yapan bir mouse'u sen tutup da evdeki tüplü monitöründe deneyip sonra da bunlar bozuk lan sakın gözle bakmayın ayna da tutmayın köpeğinize tutarsanız köpeğiniz kanser olur diye atıp tutmaya başlarsan her konunu şikayet etmeye devam edeceğim bu arada.

Bir de gidip bir intellimouse ile 6 monitör bir sistemde büyükçe bir harita projesi hazırla sonra gel sana mamba'mı vereyim bir de onunla hazırla anlarsın. Bir de sensöre laf atmadan önce mouse'un ele oturup oturmamasıyla sensör performansını karşılaştırma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.