Şimdi Ara

LARENMO PLAZMA/LCD SEHPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony 82" lcd tv,me sehpa arayışına girdim ucuz olsun dedim ve karar verdim sipariş ettim daha elime uluşmadı LARENMO PLAZMA/LCD Alt ve Üst Terek Ahşap PM-E-13100 acaba bu ürünü kullanan varmı? fiyatı cok ucuz geldi bana 130,89 YTL kdv dahil 6 taksitle aldımhttp://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=D2AJ7U%2bZqCQ%3d&ProductID=wo1UbcZgJzs%3d burda bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker345 -- 7 Temmuz 2008; 20:31:37 >

• Gayet şık gozukuyor hayırlı olsun
  • tşk ederim elime geçmesini bekliyorum...
  • Arkadaşlar LARENMO PLAZMA/LCD SEHPA elime geçti şık görünümlü ve ucuz sehpa istiyorsanız tavsiye ederim bana bu ürün 131,00 ytl + kargo 20 ytl geldi neden kargo sana ait derseniz egerki tanıdıklarım olmasaydı SHOBBO denen alış veriş merkezinden yaptıgım alış veriş benim elime 7 gün gibi bir kısa sürede geçmesi adamlar aşmış artık yalan dolan konusunda ben arkadaşları gönlendirdim kargoyu kendim ödemem şartıyla ladım adamların kargo şirketlerini borçları oldugun hiç bir şekilde shobbo,dan siparişleri almayıp gönderim yapmıyor egerki sizin siparişleriniz gelmiyorsa tanıgınız kargo şirketleri varsa yönledirin kendilerin adreslerine elden aldırın yok inan cok beklersiniz ürüne gelince istedgim ürün gelmedi ama gelen ürün ise bir üst modeli en azından onun kadar şık ve paramı kurtardım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.