Şimdi Ara

Lara Croft and the Temple of Osiris (Okeye 4. Aranıyor) Co-op Partner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yeni indirdim daha oynamadım akşama co-op atmak isteyen 4 kişi takılabiliriz oyun bomba buarada puzzler falan çok iyi duruyor eğlence garantili dediğim gibi oynamak isteyen varsa buyursun

PSN: darkmirror81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 11 Aralık 2014; 11:12:37 >

• oyunu bende oynuyorum ama bilgin olsun önce oyunu tek başına bitir sonra coop yap.3-4 bölüm geçtim coop yapayım dedim oynadığım bölümler kaybolmuş tekrardan oynadım.gerçi bölümler uzun sürmüyor ama can sıkıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

oyunu bende oynuyorum ama bilgin olsun önce oyunu tek başına bitir sonra coop yap.3-4 bölüm geçtim coop yapayım dedim oynadığım bölümler kaybolmuş tekrardan oynadım.gerçi bölümler uzun sürmüyor ama can sıkıcı bir durum

oyuna direk online olarak başlayabiliyormusunz ilk bölümden itibaren yada direk single takılıp bitirdikten sonramı daha mantyıklı olur bakmak lazım
  • oyunu alan yokmu yaw
  • ben oyunu aldım oynuyorum fakat steam dan nasıl arkadaş eklenir bilmiyorum steam hesapım odhin541 oyunda görünür adım erdalaygun_1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.