Şimdi Ara

Lara Croft and the Guardian of Light İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunun ana konusu bu mu oluyor şimdi? oyun içi ss leri buraya mı paylaşayım?

edit: bu inceleme konusuymuş.. ana konu:http://forum.donanimhaber.com/m_38222668/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 24 Eylül 2010; 23:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Piyasada olan demişsiniz ama örneğin Steam'de henüz piyasada değil. Bekliyoruz. Tomb Raider fanı olan annem de bekliyor hatta. Co-op yapacağız

sonunda bize benzeyen bir aile

abi valla az oyun bitirmedik pc olsun ps2 olsun xbox 360 olsun

(co op,single)

arada online
  • Alien Swarm stili hedef alma relicler-geliştirmeler falan var.

Birde yok şu kadar zamanda bitir şunu vereyim yok ekstraları topla şu açılsın tarzı challenge'lar var.

Bulmacalar gayet zevkli.

Bir oturuşta 3 bölüm geçtim ama bir daha bir daha o bölümleri oynayıp challenge'ları başarmak lazım.

TR havasından az biraz farklı ama gayet güzel bir oyun olmuş.
  • oyun PC için çıkmış sanırım yaklaşık 2,5 GB :))
  • Underworld kadar iyi olur mu ki acep
  • Şu an gamespot üyelerine özel sınırlı süre için demo key dağıtılıyor ben aldım ve steam den aktive ettim hemen. Denemek isteyenler için:

http://www.gamespot.com/pc/adventure/laracroftandtheguardianoflight/index.html
  • evet şuan be oynuyorum coop modu süper özellikle oyunun yarısına 6 saatte geldik
  • Lara croft serileri hep oynamışımdır oyun atmosferi güzel hep beğenerek oynamışımdır bütün serileri bunuda yakın zamanda denemek lazım..
  • bu oyunu açarken başta firma adları çıkıyor. sonra loding ekranında pc restart yapıyor. sebep ne olabilir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.