Şimdi Ara

Laptopun üstüne çay döktüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klavyenin üzerine çay döktüm. tuşlar yapış yapış oldu. içine çay kaçmadı makina çalışıyor. ama tuşlar yapış yapış olduğu için çok sorun oluyor. acaba klavyeyi söküp üzerine su tutup şekerli çayı akıtsam bir sorun olur mu?

• kezzap yada tuz ruhu iş görür
  • geçmiş olsun
  • Bi microfiber bez bul bide bi sprey siseye su doldur sonra azar azar puskurtup temizle iyice bikac kere tekrarla bu islemi yeter bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bi arkadaşa oldu 12.5 gün felan sonra öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Bi microfiber bez bul bide bi sprey siseye su doldur sonra azar azar puskurtup temizle iyice bikac kere tekrarla bu islemi yeter bence

adamım süpersin ya. bşey olmaz değil mi? yani kasaya bişey olmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

kezzap yada tuz ruhu iş görür

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözüm kolonyagi. klavye yi sök ve yapışkan tuşlara dökerek devamlı tuşa bas. eski haline gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Bi microfiber bez bul bide bi sprey siseye su doldur sonra azar azar puskurtup temizle iyice bikac kere tekrarla bu islemi yeter bence

adamım süpersin ya. bşey olmaz değil mi? yani kasaya bişey olmaz ama

Olmaz merak etme suyu abarti kullanma ve kesinlikle sprey sise kullan ayrica biraz ince iscilik lazim kalem vbm cismin uzerine bezi koyup aralarinida halledersin
  • olay geçen pazar gnü oldu ben hemen bataryayı söktüm ve içine su kaçmasını engelledim. klavye su geçirmeyenlerdenmiş. ama bl şekerli çay yzünden sağ taraf komple yapı yapış. dell 5110
  • Klavyeyi yan yatır geçer LaPtopuda yatırabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can8063 -- 4 Kasım 2011; 23:03:29 >
  • Elin bu işlere yatkınsa klavye modülünü sök öyle temizlemeye çalış. Böylece makineye zarar verme riskin olmaz.

Ama klavye modülünü söküp sökemeyeceğinden ya da söktükten sonra geri takıp takamayacağından emin değilsen bulaşma, sprey tarzı şeylerle çok sulandırmadan temizlemeye çalış ya da güvendiğin bir tamirciye götür.
  • geçen söktm sadece kuruladım geri taktım. sökmekte bir sıkıntı yok evde sprey kutusu bulamadım. birazdan söküp kolonya ve pamukla temizlemeye çalışıcam. inşallah kolonya rengini attırmaz.
  • düzelttim arkadaşlar. klayveyi söktüm, azcık suyu üzerine döküp bastıra bastıra peçete ve pamukla sildim. şu anda bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.