Şimdi Ara

laptopun touchpad kısmı şişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet laptop şişmeye başladı. Şişen şey batarya değil çünkü batarya ile aynı hizada değil. Bu şişen şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama 2 aydır falan böyle gittikçe daha çok şiştiğini hissediyorum,laptopun garantisi yok.

laptopun touchpad kısmı şişiyor

• Sıcaktan olabilir. Bataryadan olabilir. Başka seçenek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç. Touchpad altında bir kondansatör varsa ve bozulmaya başladıysa ondan yapıyor olabilir, başka da bir şey gelmedi aklıma

• garantisi yoksa aç bi bak ne şişiyormuş

• Ne kadar rahatsınız. touchpd arşa yükseliyor gün geçtikçe artıyor diyor hala gelmiş konu açıyorsunuz. Anlıyorsan aç bak anlamıyorsan götürsene tamir işi yapan birine tabi neyi bekliyorsun bilgisayarın bozulmasını falan mı? Bozulduktan sonra mı tamire götürmek aklına gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 6 Haziran 2021; 12:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

ne kadar gereksiz bir yorum. konu açarak fikir sahibi olmaya çalışıyor. birileri çözüm ya da öneride bulunsun diye, siz ya da sizin gibiler gelip günlük tatminini yaşamak için hesap sorma cürretini göstersin diye değil.

• KayaMk kullanıcısına yanıt

sende boş boş gezinerek duyar kas. Aç bakalım profilimi yüzlerce kişiye yardımcı oldum yıllardır sen duyar kasmak için boş bir yorum yaptın diye insanlar o şekillere girmiyor. Hesap sormuyorum hesap sorsam niye o hale getirdin derdim ama sorumsuzluk yaparak hala bunun üstüne kullanmaya devam ediyor ben ona tepki gösterdim bu anlayamayıp hemen prim yap. Hadi yoluna bak mutlu huzurlu primli duyarlı günler sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 7 Haziran 2021; 1:56:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu amacından sapmış.Toparlamak maksadı ile soralım: laptopun marka ve modeli nedir?

• Resimden gördüğüm kadarıyla laptop asus marka ve touchpad altında batarya olan modellerden biri.Muhtemelen pil şişmiş daha fazla bu şekilde kullanırsan patlama ihtimali var.Yangın bile çıkartabilir.Sana tavsiyem pili değiştirene kadar laptopu kullanma.Prize bile takma.

• https://espoletta.com/2019/05/28/bloated-notebook-battery/

Yabancı bir kaynak ama sendeki sorun bu.

• Bataryadan başka bişey değil. İlk mesajımda da yazdım. Kondansatör olamaz. Hiçbir kondansatör öyle şişmez. Çünkü kondansatör şişen bişey değil. En fazla baş kısmı şişer o da böyle bombe imkanı yok yapmaz. Konu sahibi arkadaş bilgisayarı net tanımadığı için konu fazlasıyla uzadı. Becerebiliyorsanız bilgisayarı açıp bataryayı söküp atın. Beceremiyorsanız bilgisayarcıya götürün. 15 saniyesini almaz. Bu saatten sonra batarya alıp kullanmak veya adaptör ile kullanmak tamamen size bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.