Şimdi Ara

Laptopun mouse bozma durumu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sorunun tam ne olduğunu bilmiyorum dolayısıyla en başından olanları yazacağım, pek mağdur durumdayım.

Öncelikle laptop kullanıyorum, Casper Nirvana. İkinci el, arkadaşım Macbook alınca bana hediye etti. Bir adet everest mouse alıp kullanmaya başladım. Birkaç hafta sonra mouseda takılmalar olmaya başladı, takılma aralıkşarı arttı, dedim mouse bozuldu sanırım. Arkadaşımın 2 senedir sorunsuz kullandığı mouseu denedim, birkaç saat kullandıktan sonra o da takılmaya başladı. (Bu iki mouse da kabloluydu). Ev arkadaşımdan kablosuz mouseunu denedim, hiçbir sorun yok, harika çalışıyor. Fakat arkadaşımdan denemek için aldığım kablolu mouse'u arkadaşıma geri verdiğimde, aynı takılmaların onda da olduğunu gördük. Bir de ona yeni mouse almak zorunda kaldım :D

Şimdi ben kablolu mouse alma riskine girsem mi bilmiyorum. Aynı USB girişlerine kulaklık, usb aygıtı takıyorum sorun yok, ama kablolu mouse taktığımda bozuluyor. Kablosuz mouse almadan önce size danışayım dedim. Bilgisayarcıya gittim, boş boş baktı yüzüme. En yakın zamanda cevabınızı alma dileğimle,

Saygılar efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyrivm -- 9 Mart 2013; 13:51:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.