Şimdi Ara

Laptopun kapağı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumun kapağı tam sağ ve sol köşelerden kırıldı.(Kırılan kısım kapak açıkken kapak kısmının en alt sağ ve sol köşesinde bulunan çivilerin kısmı.)Kapak artık kendi kendine dik durmuyor.Bir yere dayamam gerekiyor.Çalışmasında bir problem yok fakat kapağı kapatamıyorum bile. Plastik kısım her iki taraftanda azıcık kırıldı.Kapağın açılıp kapanmasını sağlayan metal kısmı görebiliyorum ve sanırım sorun bu kısımda.Önce sağ taraf kırılmıştı fakat çok problem yaratmıyordu.Bugün sol tarafta kırılınca hepten gitti.Acaba tamir edilebilir mi?Edilirse ne yapılması gerekli?Ve ne kadara mâl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blkbs

Arkadaşlar laptopumun kapağı tam sağ ve sol köşelerden kırıldı.(Kırılan kısım kapak açıkken kapak kısmının en alt sağ ve sol köşesinde bulunan çivilerin kısmı.)Kapak artık kendi kendine dik durmuyor.Bir yere dayamam gerekiyor.Çalışmasında bir problem yok fakat kapağı kapatamıyorum bile. Plastik kısım her iki taraftanda azıcık kırıldı.Kapağın açılıp kapanmasını sağlayan metal kısmı görebiliyorum ve sanırım sorun bu kısımda.Önce sağ taraf kırılmıştı fakat çok problem yaratmıyordu.Bugün sol tarafta kırılınca hepten gitti.Acaba tamir edilebilir mi?Edilirse ne yapılması gerekli?Ve ne kadara mâl olur?

Kendin tamir edemezsin. Tamire götür en iyisi.

• Ve garanti dışındaysa sanırım 100 falan eder diye tahmin ediyorum.
  • Evde bi cozumu varsa bana da haber verin.Ben de de ayni sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm videoda anlatılıyor değerli dostum..
  • menteşeler değişecek (manteler kasa üzüerinde sabitse kasa değişecek) onun için laptop iyicene açılıp dağıtılacak... daha önceden laptop açmadıysan hiç bulaşma...

o şekilde cihazı fazla oynatma mentelerin altından, ortadan bir yerden ekrana kablolar gider yada flex film vardır. bu çatlak, kırık yer kabloları, flex kabloyu zedeler masraf çoğalır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

menteşeler değişecek (manteler kasa üzüerinde sabitse kasa değişecek) onun için laptop iyicene açılıp dağıtılacak... daha önceden laptop açmadıysan hiç bulaşma...

o şekilde cihazı fazla oynatma mentelerin altından, ortadan bir yerden ekrana kablolar gider yada flex film vardır. bu çatlak, kırık yer kabloları, flex kabloyu zedeler masraf çoğalır..

Aynen . büyük ustalık işidir yanaşma derim.

Sonra vida arttırırsın..
  • Daha önce yapmadıysanız bir servise götürün bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.