Şimdi Ara

Laptopumun ekran kartı değişebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben lenovo G570 laptop sahibiyim. Biliyorum ekran kartı çok iyi değil bende bu yüzden daha iyi bir ekran kartıyla değiştirmek istiyorum acaba mümkün müdür? Mesela laptopum mxm-ii destekliyormu bunu nerden anlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• malesef değiştiremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

malesef değiştiremezsin

Hadi ya :S
  • değiştirilmesi lazım...ama laptobına göre değişiyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 27 Ağustos 2011; 1:34:15 >
  • bende degismiyo diye biliyorum
  • Cihazının tam modeli ne?
  • ekran kartını değiştirebilirsin.ama bios güncellemesi yapman gerekebilir.http://www.mxm-upgrade.com/index.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değiştiremezsin uprage (değiştirilebilir özelliği) olması gerekir. benelde yerden tasarruf sağlamak amacıyla anakarta entegre edilmiş şekilde olurlar.bazı oyun leptoplarında değiştirilebiliyor. monster mesela işlemcisi ve ekran kartı değişebilir.ama ona göre de kalın ve ağırdır.
  • Hmm o zaman benim 5220g nin işlemcisiyle ekran kartını değiştireyim onda mxm upgrade oluyordu. Fakat o laptoptada sorun bulunmakta. Sorun tam olarak şöyle, bilgisayarı laptop ekranıyla açınca ekrana görüntü gelmiyor. Fakat harici vga girişli lcd monitorume bağlayınca lcd ye görüntü geliyor fakat görüntü çizik çizik... Çizikleri onarmanın yolu var fakat uzun süreli olmuyor. Onarımı şu şekilde yapıyorum, laptopun altını açıp cpu bloğuna vga bloğuna saç kurutma makinesi ile 5-6 dakika yüzeysel olarak ısıtıyorum. Daha sonra laptopu harici lcd ile açtığımda net bir görüntü elde ediyorum fakat bu taktik en fazla 1 gün dayanabiliyor. Sizce sorun neyde olabilir?
  • Gerçekten laptop un programsal açıdan hiçbir sorunu yok gayet memnunum fakat oyunlarda aynı şeyi söyleyemem keşke şu ekran kartı değişebilse acaba gerçekten imkansızmı çünkü o/b olarak chipset e yapışık intel ekran kartı bulunmakta ve 6370 ekran kartı harici olabilir?
  • gomulu değilse laptop ekran ekran akrtı alıp Kendiniz değiştirebilir Para verip servisinize değiştirtebilirsiniz
    sizin modele gelince bilmiom Ama o seri erkan akrtları gomulu olması lazım Ama Usb ile takılan ekran akrtları var Ebay gibi yerlerden sipariş edebilirsiniz
  • Peki o zaman içini açıp bakayım. İnşallah haricidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

Peki o zaman içini açıp bakayım. İnşallah haricidir

laptop açmak isteyen öncelikle açma sonrası kopacak bağlantılar nedeniyle yenisini almayı göze almalı benim kendi açma maceram böyle sona erdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevis

quote:

laptop açmak isteyen öncelikle açma sonrası kopacak bağlantılar nedeniyle yenisini almayı göze almalı benim kendi açma maceram böyle sona erdi :)

Hocam nasıl olduda alttaki kapağı açınca bağlantılar koptu? Geçmiş olsun.

Arkadaşlar galiba ekran kartı tümleşik yani cpu bloğunu gördüm ama vga bloğunu bulamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam nasıl olduda alttaki kapağı açınca bağlantılar koptu? Geçmiş olsun.

Arkadaşlar galiba ekran kartı tümleşik yani cpu bloğunu gördüm ama vga bloğunu bulamadım.

Toshiba marka (24M-2005) bir laptopum vardı svideo çıkışı Tv de film seyretmek için kullana kullana bozuldu değiştirebilirmiyim diye açtım meğer bazı bağlantılar sigara jelatini gibi narin ve zayıf imiş yerinden çıktı yerleştiremedim derken akım geçen kısımlar sıyrıldı vs vs 3 USB çıkışı 1 e indi :)
    Neyse laptopu bir akrabaya hediye edip yeni lenovo ile ödüllendirdim bu başarımı :)))))

• Lenovo G550 Core2duo 2.0GHz bu modelde ekran kartı değişiyormu bileniniz varmı arkadaşlar?
  • quote:

Lenovo G550 Core2duo 2.0GHz bu modelde ekran kartı değişiyormu bileniniz varmı arkadaşlar?

harici degildir yüzde doksan bendede G550 var p7450 işlemcili olan ekran kartı invida g210m kart ısınıyodu servise gitti anakart komple değişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.