Şimdi Ara

LAPTOPUMDA SANIRIM BİR SORUN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçtiğimiz ay eski laptopumu değiştirmek adına araştırıp temel okul ihtiyaçlarımı ve ufak oyunları halledebilmesi için Acer Swift Go 14 SFG14-72-77SK (Ultra 7 155H / 16GB ram) aldım. cihaz geldi ve daha kurulumdayken (prize takılıydı) cihazın ciddi anlamda ısındığını fark ettim. araştırdım, cihazın ilk kurulumda ısınmasının normal olduğu yazıyordu. neyse dedim kullanmaya devam ettim ama sonrasında sorun devam etti. cihazdan youtube'da gördüğüm ultra 5 125h laptopların dahi performansını kimi zaman (tahminimce ısınma yüzünden) alamıyordum. bugün cihaz arka planda yalnızca internetten yükleme yaparken prize takılı olmadığı durumda 60 derece civarında seyrederken hiçbir şeyi değiştirmeyip prize taktığım anda birkaç saniyede 100 dereceyi gördü. şaka yapmıyorum, yalnızca birkaç saniye sürdü 100 derece olması ve cihaz yük altında dahi değildi. oyunları hep prize takılı oynadığım için ısınmanın kaynağı orada da o mu net diyemiyorum ama gördüğüm üzere bir sorun var bu konuda.

ne yapmalıyım? nasıl bir yol izlemeliyim? tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

• Sorunu önce Videoya çekin, sonra da servise gönderin yada iade edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.