Şimdi Ara

laptopumda intel wireless 2200bg çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen haftaya kadar LG Ls50 laptopta sorunsuz kullandığım kablosuz bağlantım devre dışı kaldı.Tekrar kuramıyorum.
    Aygıt yöneticisinden "intel pro wireless 2200bg adapter" üstünde ünlem işareti var.Tıkayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor.
    "Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12)

Bu aygıtı kullanmak istiyorsanız bu sistemdeki diğer aygıtlardan birini devre dışı bırakmanız gerekecek.

Aygıttaki sorunu gidermek için Sorun Gider'i tıklatın."
    Neyle çakışıyor anlamadım.Kaynak çakışması var mı diye bakınca listede wireless ismini bulamadım.Yeni donanım eklemedim.
    Defalarca en yeni olan 9. sürücü versiyonu kurmaya çalışırken hatalardan birisi registryde wireless yok mesajı idi.
    Her şeyi yapmaya hazırım yeterki kablosuz alıcısı devreye girsin.
    Sorunumu çözmek için ne tavsiye edersiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• aynı sorun bende de var, çözüm önerebilecek olan var mı arkadaslar?
  • dün benim laptoptada aynı sorun vardı
    asus m2400n marka

bilgisayarcı arkadaşa götürdüm, kendi internet sitesinden indirdiğim driver, wireless.i çalıştırmıyordu

elemanlarına, bana msı anakartın driverini verin dedi, oradan bir şeyler yükledi

ama göstermemek içinde bayağı direndi...artık çalışıyor...

yarın benim laptopu açıp, yüklü olan programın adını yazayım, belki işe yarar sizdede
  • önce driver ve application' ı bir folder içerisine extract yap. sonra ekle kaldırdan programı sil, gördüğün ünlem işaretli olanı ve 2200bg ile ilgili şeyleri sistem bakışından kaldır. bağlantı ayarlarından kayıtlı wireless ayarlarını da sil. pc' yi kapatıp, safe moodda açıp sistemden bak doanımlarına. orda da ünlem işaretli olanlar varsa kaldır. kapat pc yi. aç pc' yi. donanım buldum deyince, driver yerini hedef göster. kurulum tamamlanınca, programını da kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.