Merhaba arkadaşlar,donanımdan hiç mi hiç anlamayan birisi olarak sizlere bir sorum olacak.Lenovo bir bilgisayar aldım sistem özelliklerini aşağıda vereceğim,ancak sistem beklediğimden çok kötü..Oyun performansı sıfır.Ram,ekran kartıyla uygun fiyata oyunları orta seviyede açabilecek duruma gelmesini istiyorum.Nasıl parçalar önerirsiniz,şimdiden sağolun.
Lenovo IdeaPad 320 81bt0020tx Sistem Özellikleri :
Çözünürlük 1366x768 Ekran Kartı Markası AMD Model IDEAPAD 320 Ekran Özelliği HD LED Garanti Süresi 2 Yıl Grafik Tipi Paylaşımsız İşlemci Tipi Intel® Core™ i5-8250U İşlemci Hızı 1,6 GHz İşlemci Markası INTEL İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 Turbo İşlemci Hızı 3,4 GHz Kart Okuyucu Var İşlemci Modeli i5-8250U Bilgisayar Tipi Notebook Boyut 378 x 260 x 22,9 mm Ön Kamera Var Pil Hücre Sayısı 2 Hücreli Pil Ömrü 5 saate kadar Sabit Disk Kapasitesi 1 TB SSD Yok USB Adedi 3 Adet USB Bağlantı Tipi USB 3.0, Type-C Yazılım Windows 10 Ağırlık 2.2 kg Bluetooth Var Bağlantı Seçenekleri Bluetooth, Wifi, USB Ram Kapasitesi 4 GB İşletim Sistemi Windows 10 Home Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var Grafik Kartı AMD Radeon 530 Hoparlör Var HDMI Girişi Var Ram Tipi DDR4 Ön Bellek 6 MB Grafik Belleği 2 GB GDDR5 Marka LENOVO Ekran Boyutu 15.6 inç Ürün Menşei ÇİN
i5-8250U işlemci ve AMD Radeon 530 ekran kartıyla teknik olarak oyun oynaman neredeyse imkansız gibi bir şey. Oyun için en azından GTX 1050 ekran kartı şart: