Şimdi Ara

laptopum ddr2 ram desteklermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    gecen bi arkadasta sanırsam woon diye bir marka laptop vardi ve 512 mb ddr ramleri vardi ve bir teknis vervise goturmus ramlar ddr2 olmus.anakart hem ddr1 hemde ddr2 destekliyormus. peki bunu benim laptopumda nasıl olduguna nasıl bakarım.yada benim laptopumda suan 2x256mb ddr1 ram var acaba ddr2 tek 1 gb taksam calısırmı nerden ogrenebilirim simdiden tskrler...

laptopumun ozellikleri ;

15.4'' Wide View TFT WXGA renkli ekran (1280x800), Intel Centrino Pentium M 1.6GHz işlemci, 512MB (2x256) DDR 333MHz Bellek (max 1GB), DVD+RW+R sürücü (8x DVD, 4x DVD+R, 2.4x DVD+RW, 24x CD, 16x CD-R, 8x CD-RW), 60GB HDD, dahili 56K fax/modem ve 10/100 ethernet combo, entegre Wireless Lan kablosuz iletişim (802.11b), Li-lon pil (3 saat pil kapasitesi), 128MB bellekli ATI Radeon 9600 Pro Ekran kartı, IEEE 1394 (FireWire) 400MB/sn çıkış, Bellek kart okuyucu (Multimedia Card, Secure Digital Card ve Memory Stick için), Stereo hoparlör ve mikrofon, Q Türkçe klavye, MS WinXP Home TR, MS Works Suite 2004, Norman anti-virus ve Adobe Photoshop Elements 2.0, Win DVD 5, Nero CD-Maker 6, Adobe Photoshop Album 2.0 yazılımları, 3x USB 2.0 portu, 1x CRT, 1x mikrofon girişi, 1x kulaklık çıkışı (S/PDIF desteği), kolay erişim tuşları, 355x253x36,5mm, 3Kg, 2 yıl bring-in garanti

anakartım;
     laptopum ddr2 ram desteklermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 26 Temmuz 2009; 17:37:32 >

• fs hem ddr hem ddr2 gibi melez alet yapmaz kolay kolay ddr diyorsa ddr'dir o arkadasindaki cin isi japon isi bisiymis.model ismini vermedigin icin bulamadim linkini bu sekilde ozellik aratarak bulana da helal derim.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • bende tam bilgisayardan anlasam :( laptoplardan hic mi hic anlamam :(
    msj ınız icin tskrler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.