Bilgisayarım aniden kapandı ve bir daha açılmadı. Kapandığı sırada aktif olarak herhangi bir işlem yapmıyordum. Laptop Packard Bell modeli Easynote MX 65. Açma tuşuna bastığımda ışığı yanıyor dvd sürücünün ışığı yanıyor fakat ekrana herhangi bir görüntü veya ışık gelmiyor. Ayrıca fan çalışmıyor HDD nin de çalıştığını sanmıyorum. Garantisi de 15 gün önce bitti. Sorun ne olabilir, çözüm ne olabilir.
Aynı durum şuan benim laptopumda var. Benimki hp. Sorun pilinde. Pilini değiştirmek gerek.
Pilini çıkarıp doğrudan prize takıp denedim, ayrıca aniden kapandığında da takılıydı.
büyük ihtimal anakart yanmıştır değişmeye kalksan astarı yüzünü geçer ..
Birkaç arkadaşta öyle dedi ama yapılabilecek birşey yok mu acaba?
anakart yandıysa maalesef çözümü yok geri kalanı yedek parça niyetine satacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: zohmet
Birkaç arkadaşta öyle dedi ama yapılabilecek birşey yok mu acaba?
sen kafanı yorma parça ları satarsın zaten forumda bazı arkadaşlar sağlam laptoptan fazla para isityor yedek parçalara :)
arkadasın laptopda aynısı oldu 2 gün çalışmadı. pilli, pilsiz, vs açtım kapadım kurcaladım. 2 gün sonra düzeldi.
bi daha tekrarladı, tekrar düzeldi.
not:laptopu 6 yıllık
arkadaşlar garip birşey oldu, donanımdan pek anlamama rağmen bilgisayardan ümidi kesip içini açtım.sonra bişe anlamayıp kapattım ancak bu sefer fan çalışmaya başladı.ancak diğer belirtiler aynı sadece fan çalışıyor.ümitlenmelimiyim ?
kardesım anakart zarar gormustur en kotusu onunda bır parcalarının degıstırıler onarım yaparlar anlayacagın astarı yuzunu gecmez saglam bır tamırcı bulursan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme