Şimdi Ara

Laptopu Temizledim, Fanı Açıldıktan Sonra Çalışıp Duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 2 kere temizlediğim laptopumu aynı şekilde temizledim.Ama laptop 5-6 saniye çalıştıktan sonra fan kendi kendine duruyor.Ama dururken zorlanma yok, yani kendi kendini durduruyormuş gibi.İlk söktüğümde fanı sabitlemek için sıkılan 2 vidadan birini kırmıştım o yüzden fan biraz yamuk duruyor ama eskiden beridir böyle çalışıyordu, onda bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sadece gürültülü çalışıyor ve çok hızlı dönüyormuş gibi geldi bana.Soğutma bakırı buz gibi ama 5 saniye çalışınca hafif ılık oluyor.Yani bi kaç dakika çalıştırsam çok ısınır.Laptop yeterince sıcak olmadığı için fan kendini durdurabiliyor olabilir mi? Riske girmemek için laptopu hemen kapatıyorum.Bu arada laptop normal bi şekilde açılıyor ve ekrana görüntü geliyor.Markası casper 2013 yılında almıştım.

Edit: Powera bastıktan sonra bir kaç saniye daha bekledim bilgisayar kendi kendini kapatıyor.İlk önce fan duruyor bi zaman sonra windows açılırken bilgisayar kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkef95 -- 12 Ocak 2020; 22:18:57 >

• Temizlediğin parçaların yerlerine tam oturduğundan emin misin hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.