Şimdi Ara

Laptoptan Anlayan Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar.Ben üniversiteye gideceğim evimde çok kaliteli bir masaüstü bilgisayarım var ama farklı şehre gideceğim için laptop alacağım.Hem ödevlerimi yapmak için hemde oyun oynamak için.Yani çok fazla oyun oynayan bir insanım.Birde hani bazı insanlar vardırya hiç bir teknolojik ürün dayanmaz bozulur gider.Öylede şanssız bir insanım yani bana dayanmıyor bişey yapmasamda.1600-1700 tl civarında bir bütçem var bana bu bütçe çerçevesinde oyun olarakta hız olarakda maksimum performansı verebilecek kolayda bozulmayacak bir laptop tavsiye eder misiniz.Ayrıca genel anlamda hangi marka almam gerektiğinide söylerseniz oyun ve dayanıklılık için ayrıca memnun olurum.İyi forumlar

• Asus x550jk en iyisi bu butceye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus x550ln >>> all
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrapmax

Merhabalar Arkadaşlar.Ben üniversiteye gideceğim evimde çok kaliteli bir masaüstü bilgisayarım var ama farklı şehre gideceğim için laptop alacağım.Hem ödevlerimi yapmak için hemde oyun oynamak için.Yani çok fazla oyun oynayan bir insanım.Birde hani bazı insanlar vardırya hiç bir teknolojik ürün dayanmaz bozulur gider.Öylede şanssız bir insanım yani bana dayanmıyor bişey yapmasamda.1600-1700 tl civarında bir bütçem var bana bu bütçe çerçevesinde oyun olarakta hız olarakda maksimum performansı verebilecek kolayda bozulmayacak bir laptop tavsiye eder misiniz.Ayrıca genel anlamda hangi marka almam gerektiğinide söylerseniz oyun ve dayanıklılık için ayrıca memnun olurum.İyi forumlar

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51w81c-notebook?keyword=b51w

dell düşünürsen bunada bakabilirsin

• Aynen asus x550jk olabilir fiyat aralığına göre
    Lenovo 20C6006JTX ThinkPad buna da bakabilirsin seçenek olur
    http://www.netsiparis.com/lenovo-20c6006jtx-thinkpad-e540-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrapmax

Merhabalar Arkadaşlar.Ben üniversiteye gideceğim evimde çok kaliteli bir masaüstü bilgisayarım var ama farklı şehre gideceğim için laptop alacağım.Hem ödevlerimi yapmak için hemde oyun oynamak için.Yani çok fazla oyun oynayan bir insanım.Birde hani bazı insanlar vardırya hiç bir teknolojik ürün dayanmaz bozulur gider.Öylede şanssız bir insanım yani bana dayanmıyor bişey yapmasamda.1600-1700 tl civarında bir bütçem var bana bu bütçe çerçevesinde oyun olarakta hız olarakda maksimum performansı verebilecek kolayda bozulmayacak bir laptop tavsiye eder misiniz.Ayrıca genel anlamda hangi marka almam gerektiğinide söylerseniz oyun ve dayanıklılık için ayrıca memnun olurum.İyi forumlar

Lenovo G5070 Serinide inceleyebilirsiniz. Fiyat olarak uygun.

http://www.pcdepo.com/lenovo-g5070-59-424283-notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.