Şimdi Ara

Laptopta nvidia g102m nasıl bir ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir laptop almayı düşünüyorum içinde nvidia g102m 512mb ekran kartı var bu ekran kartı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz güzel bir ekran kartımı? Yani alacağım laptopta oyun falanda oynayacağım o yüzden. cevaplarınızı bekliyorum =)

• dandik bir ekran kartı..
    oyun oynamayı düşünüyorsanız tavsiyem 4650 ekran kartına sahip bir model alın..

laptop ekran kartlarını şu sayfadaki sağ taraftaki listeden sıralamaya bakabilirsiniz..
    http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.17162.0.html
  • Dandik derken? Mesela atinin hangi ekran kartıyla eşdeğer?
  • iki kelimeyle "uzak dur"
    laptopda doğru dürüst oyun oynamak istiyorsan 9600mgt (piyasada ddr3 lüsü yok ddr2 li olanlar daha düşük performanslı),240mgt,4650 ddr3(ddr2 lisi de mevcut daha düşük performanslı) ,130mgt gibi ekran kartlı olan modellere yönelmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 11 Ekim 2009; 15:30:59 >
  • Zaten vatandan laptop almaya giderken oradaki adam bana o ekran kartının kötü olduğunu söyledi ve paranın üstüne biraz daha ekleyip mobility hd4650 1gb ddr3 ekran kartı olan samsung r522 notebook aldım şimdilik istediğim oyunları rahatça oynayabiliyorum cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 12 Ekim 2009; 21:44:29 >
  • @dogukann2345

doğru seçim yapmışsın arkadaşıma o cihazdan aldırmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H610M-E hangi ekran kartı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.