Şimdi Ara

Laptopta mikrofon girişi yok yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi vatan dan geldim eve 200tl ye kulaklık aldım logitech ve farkettim ki pc de mikrofon girişi yok.Ne yapmam lazım ? Araştırdığım kadarı ile usb ses kartı almam lazımmış.İşe yarar mı sizce boşuna para vermeyeyim.Jack çoğaltıcı yaramıyor galiba çünkü sadece mikrofonu sokunca da çalışmıyor :S

• Microfon girişi var yalnız aldığınız kulaklık yanlış geri verip tek girişli kulaklıklardan almanız gerekir yeni makinelerin hemen hepsinde ses ve mikrofon yeri tek giriştedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Microfon girişi var yalnız aldığınız kulaklık yanlış geri verip tek girişli kulaklıklardan almanız gerekir yeni makinelerin hemen hepsinde ses ve mikrofon yeri tek giriştedir.

Kulaklığı aldık artık yapacak bir şey yok.O zaman laptoptaki girişi çoğaltsam olur mu yani aşağıdaki gibi bir şey taksam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyilmazdeu -- 16 Mart 2016; 11:07:31 >
  • Bu adaptör işinize yaramaz. Kullanacağınız adaptör böyle olmalı.

Yalnız bu resimdeki 1 kulaklık jackından 2 kulaklık takmanıza yarıyor.

Size lazım olan tam olarak bu

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kulaklik-ve-mikrofon-donusturucu-stereo-kablo-212924929

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Mart 2016; 12:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Bu adaptör işinize yaramaz. Kullanacağınız adaptör böyle olmalı.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kulaklik-ve-mikrofon-donusturucu-stereo-kablo-212924929

Bu senin gösterdiğin kesin olur mu peki boşuna 15tl vermeyeyim yani usb ses kartı 30tl çünkü.15tl için riske girmeyeyim.

• Ben kullanmıyorum. Kullananların yaptığı yorumlara istinaden gg linkini verdim.

USB ses kartı kullandığınızda bilgisayarınızdaki ses ile ilgili yazılımları/efektleri vs kullanamayacağınızı biliyorsunuzdur herhalde.
  • quote:

Ben kullanmıyorum. Kullananların yaptığı yorumlara istinaden gg linkini verdim.

USB ses kartı kullandığınızda bilgisayarınızdaki ses ile ilgili yazılımları/efektleri vs kullanamayacağınızı biliyorsunuzdur herhalde.

Hmm anladım.Bilmiyordum o zaman bundan alayım ben ya .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu adaptör işinize yaramaz. Kullanacağınız adaptör böyle olmalı.

Dostum aparat elime geçti şimdi taktım kulaklıktan ses geliyor ama mikrofon hala çalışmıyor.Aparattaki mikrofon girişine kulaklıgı takıyorum yine olmuyor.Kurulum felan mı yapmam lazım acaba mikrofon için ?

• Ses kartı yazılımından ayar yapmanız gerekiyor olabilir. Bende Realtek HD Audio Yöneticisi var.Siz de başka bir arayüz olabilir.
  • Beyler ben oyun videosu çekmek istiyorum
    Laptop kullanıyorum pcnin mikrofonu var
    Ayrıca mikrofon almalımıyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acun71 A kullanıcısına yanıt
    Gerek yok. Laptopun mikrofonu işini görecektir.
  • Teşekkürler önerilen bir program varmı peki video için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.