işletim sistemi olarak da vista var. sorunum laptopun ko yu kasması
neden bilmiyorum ama ko yu kasıyor yavaş hareket ediyorum. bunun nedeni ne olabilir?
ekran kartında sorun var..Benim pc : Asus M51 250SN DV ..Ve de harika oynuyorum tüm oyunları sorun yaşamıyorum tahminimce ekran kartın düşük..Birde genelde bu engelleme muhabbeti ya da güncelleme fln anti virüs güncellemesi vs.vs.vs. olunca kastırıyor..
ekran kartında sorun var derken ne gibi bir sorun?
ekran kartı 256 harici
bilgisayar exper.
tahminimce ekran kartından dolayı dedim..512 olsa güzel olurdu ;)
bende laptop tan oynuyorum 1.66 işlemci 256 ekran kartı...
bende sıkıntı yok ..
kasma olayına gelince muhtemelen msn muzık felan ko ile açarsan baya bi kasıo..
sadece ko açmayı dene..
ayrıca ko özelliklerinden herşeyi minimuma getir...ko çözünnürlüğü we dier ayarları senın masaüstü ölçülerine göre aynı değere getir..
sendeki işlemci iyi hemde... sıkıntı olmaz heralde bu ayarlardan sonra..
Bende laptoptan oynuyorum.
Toshiba 2.4 işlemci 3gb ram 512 ekran kartı ıvır zıvır. Genel anlamda masaüstünü aratmıyor. Sana tavsiyem oynarken arka tarafta çok fazla program çalıştırmaman. Gereksiz olan herşeyi ctrl+shift+esc ye basıp oradan işlemlere gelerek kaldırabilirsin. Birde laptoplarda performans ve güç seçenekleri olur. Fişe takılı oynuyorsan her zaman performansta kullanmanı öneririm. Onunda etkisi büyüktür.
Ekran kartın yetişemiyor gibi işlemci kullanımı düşükse ekran kartı ayarlarını performans olacak şekilde yapılandır çözünürlukte düşük olsun 16 bit oyna ama ne kadar faydası olur bilemem.kaça aldın laptopu 2500 liralık laptopla gayet iyi oynarsın paylaşımlı ekran kartı hep sorun oluyor ekran kartı modelinide yazarsan iyi olur.
seninkiyle aynı özelliklere sahibim benim ekran kartıda harici bende kasmıor ama arada moradonda pazarda falan hafif donma yaşıorm.ilk etapta bende vista kullanıodm daha çok kasıyodu şimdi xp var sorun yaşamıorm.üstelik msn,winamp,mozilla herşey açık sorun olmuyo.Bence işe ilk önce işletim sistemini değiştirmekle başlamalısın
exper yenibosna dan aldım fabrika gibi bi yer. üretim yada dağıtım yeri tam bilmiyorum. ekran kartı SiS mirage 3 graphic yazıyor.
büyük ihtimal xp yükelttiricem bende. ama driver cdsini okumuyor laptop:S:S:S bunları yükleyemessem ortada kalırım
ßende Leptopta Ko Oynuyorum Ekran Kartını Yükselt.
ßen Mesela ßorderde Esc Time Geçdikten Sonra Tıklıyorum Yoksa Pc Donuyor.
Altta Çok Dosya Açma Donuyor Pc.
Morodon Pazara Girme Dc Olursun.
ßenim Ekran Kartı 256.
Aynen Ekran kartından Dolayı Olabilir.
Peki buna çözüm bulabilirmisiniz?Bulursanız çok güzel olur benim açımdan. Pc özellikleri 1Gb ram 256 ekran kartı 2.00ghz celeron işlemci pc ddr2 değil ddr. Oyundayım aşırı bir kasma var. Açık olan programlar ise msn winamp nod32 süper anti spyvare. Sorunum ise 1dk geçmeden donuyor. Görev yöneticisindeki gözetimlerine göre knihtonline.exe nin kullandığı cpu 90'ın üzerinde. 99 oluyor 100 olunca tak takılıyor. Kim bilir kaç kere yatmışımdır.
Benim pc'm de 1.60 hızı 224 mb ekran kartı.Laptop.Paşa paşa ko oynuom.Masaüstünü görev cubugunu felan hep klasik yap.Bilgisayarım a sağ tıkla.Özellikler gelişmiş ordan da performans ayarlarına gel.Ordan Özel i sec ve kendin düzenle.Ben gorunume onem wermedigim için pc eziqligi hic sorun olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: nett0x1c
Benim pc'm de 1.60 hızı 224 mb ekran kartı.Laptop.Paşa paşa ko oynuom.Masaüstünü görev cubugunu felan hep klasik yap.Bilgisayarım a sağ tıkla.Özellikler gelişmiş ordan da performans ayarlarına gel.Ordan Özel i sec ve kendin düzenle.Ben gorunume onem wermedigim için pc eziqligi hic sorun olmuyor.
Denedim.Şuan performans artmış gibi çok teşekkür ederim.
bendede laptop vardı işlemci knight dahil oyun oynarken çok ısınıyordu o yüzden olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Elect
ßende Leptopta Ko Oynuyorum Ekran Kartını Yükselt.
ßen Mesela ßorderde Esc Time Geçdikten Sonra Tıklıyorum Yoksa Pc Donuyor.
Altta Çok Dosya Açma Donuyor Pc.
Morodon Pazara Girme Dc Olursun.
ßenim Ekran Kartı 256.
Leptop deil o laptop , daha kullandığın şeyin adını doğru yazamıyosun
Bendede oyunda cok cok bir kasma olmuyorda,oyuna girerken run as adminstrator yaparken cok kasiyor, yonetici olarak calistirdiktan sonra startin gelmesi cok gec oluyor,bu sorunu nasil halledebilirim. vista kurulu bilgisayarda. ozellikler bunlar Ozellikler 3 gb ram intel(r) core (tm)2 Duo cpu T5750@ 2.00 GHz 2.00 GHz 32-bit Operating system
@CeFurkan daki sisteme imreniyorum doğrusu
Core2Duo 1.8, 512 Ram, 256 paylaşımlı ekran kartı ile tüm görüntü ayarları maksimumda oynuyorum, sorun yok, sadece antivirüs güncellerken oyunda kısa süreli donma yapıyor. Tabi bir de KO açıkken antivirüs dışında msn dahil hiç bir uygulama çalıştırmıyorum.
masa üstümü
lanet olsun bugun vista silip xp yüklettim genede donuyor lanet şey