Şimdi Ara

Laptopta internet problemi virüsmü acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar benq laptopla internete baglanamıyorum eternet kablosunu takınca ünlem işareti cıkıyo ve internet baglantısı yok diyor ayrıca bilgisayardan görev yöneticisine tıklatınca acılmıyo....İnternette bi problem yok ev arkadasımın laptopu ile cok rahat baglanıyorum ama benim lapropla baglanamıyorum tahminimce virüs bulastı heralde ama bitürlü virüsü bulamadım cok acil yardım istiyorum laptopu formatlayamam cünki ders notlarım programlarım var walla bilgisayar ölece duruyo

• Selamlar..
    Otomatik IP alıyor ise elle yazmayı deneyin veya elle yazmış iseniz IP nin doğru olup olmadığına bakın. Örnek olarak Zoom modemler genelde 10.0.0.2 Ip sindedir. Bizim makinayada 10.0.0.3 gibi IP vereceksiniz. Ağ maskesi 255.255.255.0 olacak Ağ geçidinede 10.0.0.2 yazacaksınız. Bunları bi kontrol edin
    Yazdıklarınızdan kabloda bi sıkıntı olmadığını zannediyorum .Ama bakmakta fayda var
    Saygılarımla
  • dostum oralarda bi sorun yokki diyorum ya arkadasın laptopuda baglanıyo ip ler otomatik ama olmuyo
    Sizin makina otomatik olarak hangi IP yi alıyo yazar mısınız. Eğer Ethernette bi sıkıntı yoksa hala düzgün IP alamadığında ısrar edecem. Eğer düzgün bir IP alıyosa şu an için başka bi şey aklıma gelmiyor.
    Saygılarımla
  • dostum ipler otomatik dns otomatik laptop baglanmıyo diğer laptopdada ip ler otomatik dns otomatik ama o laptop baglanıyo ayrıca daha 2 gün öncesine kadar sorun yoktu nolduysa dün oldu
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorun çözülmedi zaten çözüm bulanda yok genede sagolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.