Şimdi Ara

Laptopta İntel hd graphics görünüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp g62 laptobum var i5m460 işlemci var haliyle intel hd graphicsde va fakat oyulada bu adi ekran kartı bir işe yaramıyor ve harici ekran kartım olan 5470 i görmüyor fakat ben atı hd 5470in önde intel hd nin ise 2. sırada durmasıı istyorum cpu-z de baktım gpu olarak sadece intel görünüyor bugun bu bilgisayrada intel kartının yüznden PES 2011 OYNAYAMIYORUM cok sinirlendim lütfen bir yardım edin.

• 30 gün geçmediyse git değişimi yap adam gibi ekran kartı bir laptop al
  • 5470lede adam gıbı oyun oynayamazsın
  • Evet oyun oynayamassın bu arada yapacağın iş de şu... masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafik e tıkla oradan da yüksek performanslı GPU yu seç güç tüketimini yüksek performansa al oldu bitti...

Ancak pes 11 de bile HİGH da zorlanabilirsin.... savaş oyunlarını unut derim...

Hp al dv 6020 st 2000 tl ye çok iyi oyun oynarsın
  • zaten biliyorum ekran kartının dandik oldugunu fakat ben bunu seyahat felan için almıstım masaüstüm var o da linux baktım oyun duruyor yükleyeyim dedim cözümüde tesadüfen buldum catasatly mi ne ona girdim değiştirin geldi ona basınca atiyi gördüm bu aradda bilgisayar 6 ayı geçti :D+oyun için laptopa para zaten verilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartım İntel Gözüküyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.