Şimdi Ara

laptopların tuşları neden çatlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amazon.com.tr'den yeni aldığım laptopun numpadindeki 9 tuşunda kılcal küçük bir çatlak var. (Lenovo legion 5 3060) Amazon müşteri temsilci değişim veya iade yapabileceklerini söyledi.

    lenovo'nun istanbul'daki premium care servisini aradığımda kargo için hasar tespit tutanağı olup olmadığını sordu. Ki bu sorunun bırak dışardan, içerden bir darbeyle de olabileceğini sanmıyorum. Garantiye gönderilmesi gerektiğini, bu sürecin 15 20 gün süreceğini ve büyük bir ihtimal kullanıcı hatası (!) olarak nitelendirileceğinden bahsetti. Üstüne amazon'daki iade değişim süresi de böylece geçmiş olabilirmiş.


    Sorum şu, tuşun kullanılışında sıkıntı yok, ve sadece klavye ışığı açıldığında belli oluyor. Diyorum ki ne iade-değişimle ne de garantiyle uğraşmayayım bu şekilde kullanayım. Sizce ne yapmalı?

    Belki ilerde tek tuş değişim olayı varsa onu araştırırım. Farz edelim ki bu sorun herhangi bir darbeyle olmuş olsun. Acaba ekstra olarak ne tür teste tabi tutmam gerekir. Örneğin oradan darbe aldıysa şu parçasında da sıkıntı vardır diyebileceğimiz bir yeri var mıdır?


    laptopların tuşları neden çatlar?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.