Şimdi Ara

Laptoplarda ses bazen geliyor bazen gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 2 aydır çeşitli marka laptoplarda ses sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda ses ile ilgili herhangi bir sorun yok fakat belirsiz bir süre sonra ses gelmemeye başlıyor. Ses denetimi ekranından ses sınaması yapınca ses tekrar gelmeye başlıyor.

Nadirende olsa bilgisayar ilk açıldıgında da ses gelmeyebiliyor. Media Player'da bir video oynatmak istediğinizde ses kartı yok gibi bir hata vererek oynatma işlemini gerçekleştiremiyor.

Drıver kaldırıp yeniden yüklemelerini yaptım. Drıverların güncelliğini kontrol ettim. Hatta makinayı formatladım fakat bir kaç gün sonra durum yine aynı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk OZTAS

Merhaba.

Son 1 2 aydır çeşitli marka laptoplarda ses sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda ses ile ilgili herhangi bir sorun yok fakat belirsiz bir süre sonra ses gelmemeye başlıyor. Ses denetimi ekranından ses sınaması yapınca ses tekrar gelmeye başlıyor.

Nadirende olsa bilgisayar ilk açıldıgında da ses gelmeyebiliyor. Media Player'da bir video oynatmak istediğinizde ses kartı yok gibi bir hata vererek oynatma işlemini gerçekleştiremiyor.

Drıver kaldırıp yeniden yüklemelerini yaptım. Drıverların güncelliğini kontrol ettim. Hatta makinayı formatladım fakat bir kaç gün sonra durum yine aynı oldu.

Forumumuza hş geldiniz, sefalar getirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk OZTAS

Merhaba.

Forumumuza hş geldiniz, sefalar getirdiniz

Eyvallah sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.