Şimdi Ara

laptopdan iyi anlatan ark bi bakabilir mi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a bütcem max 1700tl öncelikle pc oyun için olcak ben online oyun oynarım vede cdli oyunları oynmam Bi konudada yardımınz gerekli işlemciyi intel core i5 alıp ekran kartını nvidia degilde amd veya ati alsam sorun olr mu veya performans düşermi ati veya amd seçmemin nedeni biraz daha ucuz ve orta dereceli kartlar oldgu araştrmlrma göre genlde bnm bütcme göreki nividia ekrna kartları gt 630 oluyo oda düşük seviye yada işlemciyi amd ekran kartını ati veya amd mi seçmeliym bu konuda çok yardımınız gerekli şimdiden cvp yazan ark tş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doquss -- 6 Şubat 2013; 16:01:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doquss

S.a bütcem max 17000tl öncelikle pc oyun için olcak ben online oyun oynarım vede cdli oyunları oynmam Bi konudada yardımınz gerekli işlemciyi intel core i5 alıp ekran kartını nvidia degilde amd veya ati alsam sorun olr mu veya performans düşermi ati veya amd seçmemin nedeni biraz daha ucuz ve orta dereceli kartlar oldgu araştrmlrma göre genlde bnm bütcme göreki nividia ekrna kartları gt 630 oluyo oda düşük seviye yada işlemciyi amd ekran kartını ati veya amd mi seçmeliym bu konuda çok yardımınız gerekli şimdiden cvp yazan ark tş :)

Oyun için laptop istiyorsan hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü istediğin performansı alamazsın. Bilgisayar alacam diyorsan işler değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

S.a bütcem max 17000tl öncelikle pc oyun için olcak ben online oyun oynarım vede cdli oyunları oynmam Bi konudada yardımınz gerekli işlemciyi intel core i5 alıp ekran kartını nvidia degilde amd veya ati alsam sorun olr mu veya performans düşermi ati veya amd seçmemin nedeni biraz daha ucuz ve orta dereceli kartlar oldgu araştrmlrma göre genlde bnm bütcme göreki nividia ekrna kartları gt 630 oluyo oda düşük seviye yada işlemciyi amd ekran kartını ati veya amd mi seçmeliym bu konuda çok yardımınız gerekli şimdiden cvp yazan ark tş :)

Oyun için laptop istiyorsan hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü istediğin performansı alamazsın. Bilgisayar alacam diyorsan işler değişir.

aynen öyle hocam 1700 TL'ye baba gibi bilgisayar toplanır ama laptop biraz sıkıntı işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailreyiz

quote:

quote:

aynen öyle hocam 1700 TL'ye baba gibi bilgisayar toplanır ama laptop biraz sıkıntı işte

Arkadaş 17000tl yazmış ama bilmiyorum

• quote:

Msi ge60 414 iyidir.i5li olanını seciniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700 dersen oyun pc si alamazsın , gel gelelim 17.000 dersen alienware monster tarzı markalarda içinde sli crossfire olan laptoplardan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

Orijinalden alıntı: ismailreyiz

quote:

quote:

Arkadaş 17000tl yazmış ama bilmiyorum

allahu ekber bi dakka ya o paraya bizim araba alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buda ben arkadaşlar [Videolu]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17000 yanlış olmuş ark öncelikle özür dilerim :) 1700 olcak k.byn :) yanımda falan götürcem için hocam laptop almayı düşünüyorum :) yüksek performansta oynma geregi yok akıcı olsn orta performans olsn yeter ben online oyun oynrm zaten cd oyunları oynmam :) cvp yzn ark tş :)
  • madem öyle 17000 bütçen var al MONSTER BEBEĞİM :D

Ömür boyu yeter benden sana tavsiye sen önce 10000 TL bi araba al sonra artan parayı bilgisyara harca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA49B8A7C -- 6 Şubat 2013; 16:04:48 >
  • 17000tl param olsa zaten pc almam :D o kdar para pcyemi verilir hocam :)
  • O paraya kasa toplasan su soğutma kurup depoya yakıt koysan biner gezersin arabaya gerek kalmaz
  • 1700tl bunlar var ama o da notebook istediğiniz için.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx077d-notebook-urun8610.html

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s61f61-i7-3612-6gb-1tb-15-6-notebook-urun7981.html

ama sırf oyun için alıyorsanız tabiiki de masaüstü. hem daha uzun yıllar kullanırsınız he de yükseltme ile oyun kaliteniz değişmez.

• peki tş :)
  • ASUS K55VJ-SX077D gerçekten çok güzel özellikleri olan bir bilgisayar ve son derece güzel oyun da oynayabilirsiniz. Zaten forumda inceleme yaparsanız bundan daha düşük bilgisayarlarda bile gayet güzel oyun oynayan arkadaşlar bulabilirsiniz. Benim de tavsiyem aynı şekilde bu modelden yana...

Ayrıca burada çok güzel ve güncel bir indirim var üstelik kargo ücreti de yok. Tavsiye ederim...!

http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565075-asus-k55vj-sx077d-intel-core-i7-3630qm-8gb-750gb-2gb-156.html

Ama daha ucuz olsun derseniz de şu ürünü de göz ardı etmeyin derim:

http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565076-asus-k55vj-sx031d-i5-3210m-25ghz-4gb-750gb-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-bluetooth-40.html

• peki hocam dgrlndrcm tş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.