Şimdi Ara

Laptopdan cızırtılı sesler çıkıyor Moralim çok bozukkk yardımmmmmmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marko Zaror

bugün gold mağazasına gittim anlattım dün aldığım laptopun içinden cızırtı geldiğini(elektrik kaçağına yada kapı gıcırtısına benzer bir ses diyip teşbihde yaptım) laptobun kusurlu olduğunu söyledim ve değişim talep ettim ve ordaki satış elemanı baktı kulağını koydu (sanırım cızırtı sesini duydu) ve ordaki üst mertebe birini çağırdı ve o dinledi fakat onun oldugu yerde biraz gürültü olduğu için duyulmadı bende duymadım hadrddiskte sorun oldugunu söyledim oda olmadıgını iddaa etti sonrada 1 ay boyunca değişim talep etme hakkım oldugunu söyledi 1 hafta beklememi ve eğer sorun geçmezse tekrar gelmemi ve laptobu dell e yolluyacağını ve eğer kusur görürlerse değişim yada iade olabileceğini söyledi şimdi napim kararsız kaldım evde laptopu actım cok cok az bir ses ve örneğin elektirik kaçağı gibi bir ses geliyor bazen 2-3 saniye kesiliyor acaba benmi yanılıyorum sizce laptobdan böyle ses gelmesi doğalmıdır yoksa değişim talebimi devam ettirmelimiyim?
    edit: bilgisayar boştayken bu sesler nadiren oluyor

7 Günlük hakkım var, alın ve yenisini verin, sizi tüketici mahkemesine vereceğim deyin..

Yarın bu resti çekin.. Zaten servise kendiniz de verir, değişim talep edersiniz, yani GOLD' dan çekineceğiniz birşey yok.

7 günlük süreçte sorumluluk onda değişim için. gidin ve değişim yapın...

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    iyice dinledim aynı laptobu mağazada onda bu ses yoktu . Cayma hakkımı nasıl kullanabilirim golddaki adama söylemiştim böyle bi hakkım olduğunu ama o onların elinde bir şey olmadığını söyledi haftaya tekrar gel dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Zaror -- 24 Nisan 2015; 20:48:05 >
  • bide ben ürünü dün mağazadan almıştım internetten değil . cayma hakkım var değilmi yinede
  • quote:

bide ben ürünü dün mağazadan almıştım internetten değil . cayma hakkım var değilmi yinede

Kusur olmadıkça yok, kusur varsa var.. gidin değiştirin, sert konuşun, mahkemeye veriyorum o vakit deyin.
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    fakat sorunu kabul etmiyorlar doğal diyorlar önce cd rom dan gelior dediler dedim bu kadar uzun sürmez sonrada harddiskin yazma işlemi ezbere konuştular yok önbelleğe aktarılıyor felan ses çıkması doğal dediler iknada olmuorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Birde GOLD mağazasının ürünleri kakalamak için müşteriyi kullandığını görmüş olduk. Kipa ve Gold mağazalarından uzak durun.

Aynen öyle kesinlikle bu mağazalardan teknoloji parçası almayın gold'a en son girdiğimde 7 8 yıl önceydi sanırım daha da adımımı atmadım hep aynılar hala aynılar, yazık...

Kardeşim denilene göre sende bir sıkıntı var normal bir laptoptan hiçte öyle cızır cızır ses gelmez hdd sesi farklıdır herkes anlar zaten onu ama bu farklı gibi geldi bana, golda söyle getiriyorum bunu iade alın de olmadı direkt hakem heyetine gidiyorum elimdeki belgelerle haberiniz olsun de tehdit et.

İnsanları kazıklamaktan başka birşey yaptıkları yok bu nedir yahu.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    peki saolun hocam dediklerinizi yapıcam inş elimde kalmaz laptop :S ben o parayı harçlığımdan biriktirip aldım lys ye gircem üniye gidecem diye aldım başıma dert oldu 2 gündür yatmıyorum ders çalışmıyorum konuyu arastırıorum inş emeğim boşa gitmicek sizinde yardımınızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Zaror -- 25 Nisan 2015; 6:57:11 >
  • Bakın geri almamak için yavşşıyorlarsa direk tüketici haklarına gidin. Yanlız dikkatli olun onlarda mağazalarla beraber çalışabiliyorlar ya da tembellikten bi kaç öğüt verip geri gönderebiliyorlar. Silivri'deki tüketici hakları şerefsizin önde gideni... Sonra anladım mağazalarla çalıştıklarını... Oyalıyorlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün tekrar gold mağazasına gittim bana caydırma hakkımın olmadıgını caydırma hakkının sadece internetten alısveriş yapanlar için old. söyledi bende kusurlu ürünler için oldugunu söyledim sonrada hakem heyetine gideceğimi söyledim başka bir eleman da bana hakem heyeti eğitimi aldıgını ve hakem heyetinin kararının daha geç geldiğini ürünün dell e gönderilmesinin daha dogru oldugunu ve rapor beklemem gerektiğini söyledi. istersen hakem heyetine git seni tekrar buraya göndericekler felan dedi dilekçe yaz dedi . sonunda yine seni buraya göndericekler dedi. başka bir eleman da laptop yeni old. için cızırtı sesinin çok az oldugu için ısınmadan dolayı old. için ilerde geçer dedi .
    kararsız kaldım hakem heyetinemi gidim yoksa direk gold a verim onlarda dell e mi göndersin
    edit: şuanda laptopdan sürekli olarak tabiri caizse hınnıh hınnıh hıhıhınnıh sesleri gelior bazen o ses .aynen cd yazarken cd rom dan cıkan ses gibi fakat ara ara elektirk kaçağına benzeyen sese dönüşüyor.

• Marko Zaror M kullanıcısına yanıt
    Ah canım türkiyem nasıl da kazıklamaya çalışıyorlar neymiş ısınmadanmış vay be bunca yıldır bilgisayar başındayım yüzlerce bilgisayarla haşır neşir oldum böyle birşey görmedim ben.
  • Bence hakem heyetine git.
  • quote:

bugün tekrar gold mağazasına gittim bana caydırma hakkımın olmadıgını caydırma hakkının sadece internetten alısveriş yapanlar için old. söyledi bende kusurlu ürünler için oldugunu söyledim sonrada hakem heyetine gideceğimi söyledim başka bir eleman da bana hakem heyeti eğitimi aldıgını ve hakem heyetinin kararının daha geç geldiğini ürünün dell e gönderilmesinin daha dogru oldugunu ve rapor beklemem gerektiğini söyledi. istersen hakem heyetine git seni tekrar buraya göndericekler felan dedi dilekçe yaz dedi . sonunda yine seni buraya göndericekler dedi. başka bir eleman da laptop yeni old. için cızırtı sesinin çok az oldugu için ısınmadan dolayı old. için ilerde geçer dedi .
    kararsız kaldım hakem heyetinemi gidim yoksa direk gold a verim onlarda dell e mi göndersin
    edit: şuanda laptopdan sürekli olarak tabiri caizse hınnıh hınnıh hıhıhınnıh sesleri gelior bazen o ses .aynen cd yazarken cd rom dan cıkan ses gibi fakat ara ara elektirk kaçağına benzeyen sese dönüşüyor.

Yahu resmen seni kandırmışlar.. Hakem heyetine pazartesi günü git ve şikayet et..

Gold ile senin işin yok şu anda.. Evet hakem eyetinin kararı 3 ayı bulabilir maksimum ama paranı çatır çatır geri alırsın..

• Ses duyulacak şekildeyse şu makineyi bi videoya alıver bi bakalım.
  • ordaki görevli hakem heyetine gidersen boşa gitmiş olursun seni tekrar buraya gönderirler dell e gönderirler pazartesi yeniden burdasın bak görürsün demişti hakem heyeti beni tekrar oraya gönderirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Ses duyulacak şekildeyse şu makineyi bi videoya alıver bi bakalım.

tamam denerim h
  • laptobu servise gönderdim ve 16 gün sonra geldi. raporda harddiski değiştirdiklerini sorunun giderildği yazıyordu . bende tabi sevindim çünkü gold mağazası elamanları eğer raporda laptobun herhangi bir parçasının bozuk oldugu yazarsa laptobu iade ve değişim hakkım oldugunu söylemişlerdi . fakat bana bu sefer farklı bir yaklaşımla : tüketici hakem heyetine gitmem gerektğini raporun onlar için bir değeri olmadıgını ancak tüketici hakem heyetinden alacağım sonuçla laptobu iade edebilceğimi söylediler bende sinirlendim tabi. fakat eve gelince bir şok daha yaşadım laptobu actıgımda aynı sesin yine geldiğini farkettim ne yapacagımı şaşırdım bir yandan sinirliyim bir yandan bıktım. tüketici hakem heyetinemi gitmeliyim ? yoksa tüketici hakları mahkemesinemi ? yoksa bu ürün elimdemi patladı :( :( :( :(
    (ve önemli bir not : laptobu servise göndermeden önce ısınma problemi yoktu şuan hemen ısınıyor. pardon ısınmıyor yanıyor resmen sımsıcak off ya )
    lütfen yardım edin ya

• Marko Zaror M kullanıcısına yanıt
    3000 liraya kadarsa bedeli sana yakın bir tüketici hakem heyetine git direkt durumu anlat ne kafanı bozuyorsun bunlarla birdaha gold ' tan çöp alma bunları biliyorum hala aynılar değişmemişler hiç.
  • 16 gün geçmiş iade hakkın elinden gitti. Artık değişim olur anca.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tmm o zaman yarın gidicem hakem heyetine . Onlara raporun aslınımı vericem yoksa fotokobisinimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 'Karanlık Ülke' 'bazen13' ve 'MühendisMurat' a teşekkür ederim son bir kez daha yardımcı olun beyler :D
    Bugün tüketici hakem heyetinden aradılar ve değişim kararı çıktığını yarın oraya gelmem gerektiğini söylediler. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek ? yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık . Yarın yapmam gereken nedir yardımcı olun pls :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.