Şimdi Ara

LAPTOPA WIRELESS ANTENİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
17.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiçte 7 dbilik anten takmaya gerek yok wus300u geçmesi için us robotics var 5 dbi o bile wus300den daha performanslı çalışacağına eminim ..

http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=USR5481B
  • Arkadaşlar ben edimax + dlink7db birleştirmeye karar verdim. Başka yerlerde de okuduğuma göre laptoptan çok daha iyi oluyormuş. Ayrıca uzatım cam kenarına koycam. Yalnız max kaç metre uzatabilirim bilen var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tupacamaru

hiçte 7 dbilik anten takmaya gerek yok wus300u geçmesi için us robotics var 5 dbi o bile wus300den daha performanslı çalışacağına eminim ..

http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=USR5481B

A? Acaba 7 dbi ile 5 dbi arasında fark büyük müdür??
  • ortalama 8 metre 3 metre rga kablo 5 metre usb hubla 8 metre uzatabilirsin 7 metrelik usb hub bulursa kaliteli onu al...
  • Peki ben cama kadar şole 3-4 metre düz usb uzatma kablosu taksam olur mu? Tanımama felan yapar mı?
  • sayın darkaura arkadaşım bana bu konuda yardımcı olabilirmisin? sormak ,stediğim : mai,n girişine pigtaili taktın, aux öylece kaldımı? üzerinde takılı olan kablo kaldımı? yada her şeyi tabi denemek lazım, rs uca konektörmü takmak gerekiyor el yapımı anten için
  • laptoplarda iki anten olur. bu uzden aux yada main cok fark etmiyor. ben aux a taktim. tabi bunu yaptiginizda laptopin bir antenini kullanmamis oluyorsunuz.
    pig taillin disa bakan ucu erkek rp-sma. el yapimi anten kullancaksaniz disi rp-sma konnektor alip ara kabloya bagliyabilirsiniz.

her seyden once nasil bir anten kullanmayi planliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.