Arkadaşlar ben edimax + dlink7db birleştirmeye karar verdim. Başka yerlerde de okuduğuma göre laptoptan çok daha iyi oluyormuş. Ayrıca uzatım cam kenarına koycam. Yalnız max kaç metre uzatabilirim bilen var mı???
quote:
Orjinalden alıntı: tupacamaru
hiçte 7 dbilik anten takmaya gerek yok wus300u geçmesi için us robotics var 5 dbi o bile wus300den daha performanslı çalışacağına eminim ..
A? Acaba 7 dbi ile 5 dbi arasında fark büyük müdür??
ortalama 8 metre 3 metre rga kablo 5 metre usb hubla 8 metre uzatabilirsin 7 metrelik usb hub bulursa kaliteli onu al...
Peki ben cama kadar şole 3-4 metre düz usb uzatma kablosu taksam olur mu? Tanımama felan yapar mı?
sayın darkaura arkadaşım bana bu konuda yardımcı olabilirmisin? sormak ,stediğim : mai,n girişine pigtaili taktın, aux öylece kaldımı? üzerinde takılı olan kablo kaldımı? yada her şeyi tabi denemek lazım, rs uca konektörmü takmak gerekiyor el yapımı anten için
laptoplarda iki anten olur. bu uzden aux yada main cok fark etmiyor. ben aux a taktim. tabi bunu yaptiginizda laptopin bir antenini kullanmamis oluyorsunuz. pig taillin disa bakan ucu erkek rp-sma. el yapimi anten kullancaksaniz disi rp-sma konnektor alip ara kabloya bagliyabilirsiniz.
her seyden once nasil bir anten kullanmayi planliyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme