Şimdi Ara

Laptopa vurdum yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sinirden ilk defa laptopa vurdum.Ani bir restart attı sonra her şey yavaşladı laptopun alt kısmı yani klavyeden sonra olan ellerin konulduğu touchpadin sağ kısmına vurmuştum.Kulağımı dayıyorum sanki cd dvd okur gibi bir şeyler çözümlüyor takılıyor gibi sesler alıyorum şu an bilgisayar açılışı hızlı google felan giriş hızlı ama biraz fazla işlem yap oyun felan açmaya çalış aşırı yavaş hatta oyun giriş ekranından ilerisine gitmiyor nedir acaba problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hard diskiniz hasar görmüş.Geçmiş olsun.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Sadece harddiskle kurtarırsam sevinirim valla yollasam mı garantiye yoksa kendim mi harddisk alıp taksam şimdi bilemedim

Edit: Hepsini kontrol etmedim ama dosyalarımı görebiliyorum o nasıl hasar görme öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVizit -- 27 Mart 2016; 13:55:53 >
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa servise yollayın ancak muhtemelen kullanıcı hatası sebebiyle onarım/değişim gerçekleştirmeyecekler.HD Tune ile bad sector taraması yaparak oluşan bad sectorleri tespit edebilirsiniz.
  • diskin üzerinde önemli dosyan varsa yedeğini al sonra almak mümkün olmayabilir.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam peki onlar onarım için para istemezler mi direk ya beleş ya geri yollarız mantığı mı var

• Tarattım hd tune ile ilk sefer test aborted hatası verdi sonra taradı sarı noktalar sorunsa bayağı fazlaydı onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Kırmızı nokta yoksa bad sector yok demektir.
  • Konunun tamamını okumadım.Sıcaklık kontrolu yapın.Hd tune ile hdd den gelen bilgilere bakın.Crc hatası kablo durumu vb.
  • 4gb dosyayı 5 saatte alabildim ufak tefek dosyaları aldım da filmler mefta olacak galiba dediğiniz gibi sorun harddiskte görünüyor hd tune bilgilerini atarım buraya

• Söylediğiniz belirtilere göre arkadaşlarında dediği gibi HDD hasar görmüş.Garanti kabul etmez sanırım onu.Hata etmişsiniz vurmakla.Ben sinirlenip tam vuracağım sırada hop kendimi frenleyip yandaki kitaplara vuruyorum artık :)
  • Paran varsa SSD al. İstediğin kadar yumruk atabilirsin
  • Garantiye yolladım ulaşır ulaşmaz bilgilendirmeler felan anında arıza tespit yurt dışından parça bekleniyor dedi bu bilgilendirme sistemi bayağı hoşuma gitti. Şimdi sorum şu yurtdışından parça sipariş ettiler bana bir şey sormadılar karşılıyor mu demek bu teknik servisin? Yoksa geldikten sonra mı söyleyecekler para şöyle şu kadar diye

• Bir daha vur düzelir Türk mantığı
  • Phoera kullanıcısına yanıt
    Aklımdan geçmedi değil valla :D

• Laptopa sinirden vurman için Windows 98 işletim sistemine veya Xp ye sahip olman gerekir. Windows 7 en iyi Windows sürümü çünkü

• Sorunu olanlar için yazayım ilerde belki lazım olur. Lenovo yüzyılın kıyağını yaptı ve 1 günde harddiski değişip yolladı bilgisayarı. Hem de ücretsiz. Yarın kargodan gelsin kontrol edip güncellerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.