Şimdi Ara

LAPTOPA 144 HZ BAĞLAMAK İÇİN ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi 144 hz monitöre sahibim ancak laptopumda sadece hdmi çıkışı var. Hdmi dan 120 hz sınırı olduğunu gördüm. İzmirde bir dükkandan hdmi to displayport kablosu aldım ancak hiç sinyal vermedi. Hdmi kablosu aldım ve sadece 85 hz alabiliyorum maksimum ve hatta 1-2 farklı hdmi denedim sonuç yine aynı maks 85 hz en düşük çözünürlükte bile (800x600). 120 hz alsam benim için yeterli. Hdmi 2.0 versiyonu 120 hz vs destekler diye yazılar gördüm ancak bilgisayarımla uyumlu mu onu bilmiyorum, malum ücreti de biraz fazla. Asusun sitesine baktım ancak orda da hdmi versiyonu ile ilgili bilgi mevcut değil malesef. Ne yapsam olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

PC: ASUS FX553VE-DM416
    EKRAN KARTI: GTX1050Ti
    MONİTÖR: Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D)

EDİT: HDMI TO DVI KABLOSU İLE SORUN ÇÖZÜLDÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clysdd -- 7 Eylül 2019; 18:25:47 >

• Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. Hdmi to Dvi kablosu derken çevirici mi kullandınız yoksa bir ucu hdmi diğer ucu dvi olan kablolarda mı kullandınız? Eğer Kablo olarak kullandıysanız hangi kabloyu kullandınız kaliteli bir kablo olması mı gerekiyor 25 30 tl civarında güncel fiyatları ve bana 120hz taşıyacak bir kablo için ucuz geldi açıkçası. Şuan laptoptan 2.1 hdmi kablo çıkıyor ve monitörümün Dvi-d slotuna ufak konnektör ile giriyor fakat 60hz üstüne çıkaramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.