Şimdi Ara

Laptop Yere Düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu gün laptop yere düştü kabloya takılığ hepsi aşşağı indi hapörlor felan.laptop'da sanırım sorun yok sapa sağlam fan çalışıyor wifi gibi şeyler çalışıyor tek korkum hdd acaba gelecek zamanda sorun yaratırmı bir teknik servise veriyim mi ? eğer bir sorun varsa nasıl öğrenebilirim.Acill arkadaşlar lütfen bakmam gereken yerler varsa söyleyin.

• Hdd de sorun olup olmadığını HDD Tune adlı programı kullanarak öğrenebilirsin.
  • Teşşekürler deneyeceğim lakin sorunu nasıl anlıyacağım ? yani hdd tune ile tarama yaparak herşeyi detaylı bir şekilde gösterecek değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an benchmark yaptırıyorum.sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım ?
  • heal kısmında sadece birtane warning var ? calipration retry count sizce nedir ?
     Laptop Yere Düştü. Laptop Yere Düştü.
     Laptop Yere Düştü. Laptop Yere Düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 25 Mayıs 2014; 16:19:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Programın detaylı kullanımını bilmiyorum.İnternete aratabilirsin.HDD de sorun varsa yedekleme yapman lazım çünkü göçer sonradan.
  • bundan bir kaç sene önce acer laptop yere düşmüştü aradan biraz zaman geçtikten sonra HDD çöp oldu bence iyi bir tarama yapın eğer sorun varsa yedeklerinizi alın.
  • bf 3 oynadım ağır oyunlar açtım baya hdd testleri yaptım sorun yok diyo bütün programlar.
  • Yanlış hatırlamıyorsam ''Error Scan'' kısmından Bad Sector hatası olup olmadığını görebiliyorsunuz. Birde onu test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 7 Haziran 2014; 12:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.