Şimdi Ara

LAPTOP YANIYO!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVDE Bİ CASPER NOTEBOOK VAR PENTİUM CENTRİO 1.60 224 MB RAM,İNTEL EKRAN KARTI.
    MAKİNE YANIYOOOO! 2-3 SAATTEN SONRA ALTINA ELİNİ DEYEMİYORUM AMA HİÇBİR İŞLEMDEDE SORUN ÇIKAR MIYOR!!!
    NEEDDEEENN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 2 Ocak 2006 15:59:47 >

• fanları altta olabilir ve otururken eğer bu fanlar birşekilde ayağınla vb kapanıyorsa gereksiz ısınma yapar.. Bunun için özel aparatlarda var ama nerede bulursun bilmiyorum..
  • masanın üstünde duruyo vallaayrıca havayı yandan üflüyo!
    ama iyi de oluyo soğuk olunca yanına yatıyom akşam sıcacık uyuyom!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 30 Aralık 2005 23:57:27 >
  • Laptoplar genelde öyle oluyor.
  • 90 derece dik açının üzerinde olmassalar fazla ısınmaları doğal.
  • Evet bendede laptop var ellerimi iyi ısıtıyor.
  • laptoplarda normaldir ısınma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normaldir arkadasim bence ek sogutucu al defter kalinliginda usb girisli 6-7 tane fani var bence ise yarar bi sitede görmüstüm bye
  • performansta düşüş yaşamıyosan boşver
  • arkadaşlar bence küçümsemeyin ısınmasını işlemlerde sorun çıkarmayabilir ama bu kadarda ısınması hayra alamet değil, bence bir servis yapsın garantiliyse. Yoksa yakarsın sakata gelme
  • Arkadaşlar notbukların alırken en önemli özelliği bu zaten.
    Kardeşim bakacaksın dediğiniz gibi çok fazla ısınmıyorsa alacaksın. Çünkü notbukların %80 nin ısınma olayı var.
  • Büyük ihtimalle sorun çıkarmaz, ama rahatsız eder.
  • casper da sık yaşandığını duyduğum bir olay..
  • Şimdi birşey sorayım;laptopların kullanım alanı zaten aşırı süreler açık kalmasına müsait değil bu bir.Sizce neden laptop olan adları notebook olarak değişti?Çünkü notebookları dizlerini üstüne koyanlar ve dizleri yananların ABD'de açtığı davalar pc üreticilerini bezdirdi.Bu yüzden bu aletlerin adı notebook oldu.Yani not;kısa kullanım:)
    Markanın casper olması bile yeterli aslında ama neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

ARKADAŞLAR EVDE Bİ CASPER NOTEBOOK VAR PENTİUM CENTRİO 1.60224 MB RAM,İNTEL EKRAN KARTI.
    MAKİNE YANIYOOOO! 2-3 SAATTEN SONRA ALTINA ELİNİ DEYEMİYORUM AMA HİÇBİR İŞLEMDEDE SORUN ÇIKAR MIYOR!!!
    NEEDDEEENN!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

Şimdi birşey sorayım;laptopların kullanım alanı zaten aşırı süreler açık kalmasına müsait değil bu bir.Sizce neden laptop olan adları notebook olarak değişti?Çünkü notebookları dizlerini üstüne koyanlar ve dizleri yananların ABD'de açtığı davalar pc üreticilerini bezdirdi.Bu yüzden bu aletlerin adı notebook oldu.Yani not;kısa kullanım:)
    Markanın casper olması bile yeterli aslında ama neyse...

eger o ısı belırlenen degerlerden yuksek se
    bacaklarını yakacak kadarsa hemen servise gotur eger ılgılenmezlerse
    tuketıcı mahkemesıne basvur
    birde oradan malın ınsanda yaralanmaya yol acıcagından oturu tazmınat davası ac (cokmu abarttım ne)
    haa sunuda soylıyım casper ın huyudur
    bır malı zamanında teslım etmez
    30 isgunu bekletme hakkını genelde sonuna kadar kullanır eger yapılacak tamır 2 haftadan fazla surecekse sana kendı urunun tamırden gelene kadar muadil urun temın etmek zorundadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 2 Ocak 2006 2:58:35 >

• fanlarına bir baktır tozlanmış olabilir iyi soğutmuyordur
    ama ısınması normal bacaklarının üstünde kullanırsan bacağını bile yakabilir normal karşılamak lazım
    gene de için rahat değilse servise baktır.
  • kardeş öyle yanacak kadar değil çok şükürama bilgisayar işyerinin tırstım o yüzden sorun olmaz yani???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.