Arkadaşlar bir misafir evindeyim komşusuyla ortak kullandığı internete wifi ile giremiyorlarmış bir bakayım dedim ama açıkcası bende pek anlamadım :)
Modem komşuda olduğu için sinyal düşük oluyormuş bu yüzden evde internete hızlı giremiyorlarmış, komşudan kablo çekip kendi modemlerine takmışlar kendi modemlerindende laptopa kablo ile bağlanıyorlar, evin içinde mobil cihazlar ile çekim gücü full ama laptopdan kabloyu çıkarttığında wifi üzerinden internete giremiyorlar, sağ alt köşedeki yerden kablosuz internetlere baktığımda sadece Geniş Bant Bağlantısı yazan yerden giriliyor internete oda kablo ile birde başka hiç wifi gözükmüyor şuan bulunduğumuz yer Ankara bir sürü wifi çıkması lazım diye düşünüyorum birde kabloyu çıkartıp bağlanmayı denedim kullanıcı adı ve şifreyi girince hata verdi bağlanırkende WAN mniport (PPPOE) aracılığıyla bağlanılıyor yazıyor ama hata veriyor Hata 651 modem veya diğer bağlantı aygıtı genel bir hata bildirdi yazıyor yani kısaca wifi üzerinden girilmiyor, bu laptop ile wifi üzerinden bağlanabilmek için ne yapmak gerekir.