Şimdi Ara

Laptop ve 5+1 Ses sistemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar, Lenovo Y530 dizüstü bilgisayar sahibiyim. Logitech x-540 ses sistemini almaya karar verdim. Laptop Digital çıkışı destekliyor diye öğrendim ancak size sormak istediğim soru; 5+1'i Laptop'a nasıl bağlayabilirim ? Laptop'da bildiğiniz gibi Ses çıkışı ve Mikrofon girişi var.

• 3tane giriş yuvası varsa mikrofonu boş bırak digerlerine jack ile bagla eger 2 tane bi kulaklık birde mikrofon varsa ozaman onun bir aleti olması lazımdı tam olarak hatırlamıyorum adını ve pc'dende ayarlarını yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kanka

3tane giriş yuvası varsa mikrofonu boş bırak digerlerine jack ile bagla eger 2 tane bi kulaklık birde mikrofon varsa ozaman onun bir aleti olması lazımdı tam olarak hatırlamıyorum adını ve pc'dende ayarlarını yapman lazım

hocam hiç birşey anlamadım.. 2 tane giriş var. bir mikrofon. birde ses çıkış işte.
  • Mesajı sonradan okudum bende anlamadım çakttırma

5+1'in kabloları fln vardır onunla yapabilirsin yada audio çıkışları varya ( kırmızı beyaz vs. ) ona uygun bir jack bularak baglayabilirsin
  • sana kulaklık girişini çiftleyen bir adaptor lazım.

• Laptopta dijital çıkış varmı, baktınızmı? Digital sesi sadece HDMI çıkıştan veriyor olabilir.

Klavuzda göründüğü kadarıyla ses sisteminde dijital giriş yok. 3 analog çıkış laptopta yoksa, stereo sesten çevresel ses üretebildiği yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Laptopta dijital çıkış varmı, baktınızmı? Digital sesi sadece HDMI çıkıştan veriyor olabilir.

Klavuzda göründüğü kadarıyla ses sisteminde dijital giriş yok. 3 analog çıkış laptopta yoksa, stereo sesten çevresel ses üretebildiği yazıyor.

Y530'da dijital çıkış olduğu yazıyor. zaten jack kısmına cubuk vb. birşey geçirdiğimde kırmızı bir ışık yanıyor. 3 analog çıkış yok. sadece 1 çıkış birde mikrofon girişi var. bu arada gerçek 5+1 istiyorum ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saksaf0n -- 6 Aralık 2011; 21:27:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman dijital çıkışı servisinden tam öğrenip, aynı şekilde dijital girişe sahip ses sistemi almalısın. O ses sisteminin sitesinde sadece analog giriş gördüm, varsada bilmiyorum, yazmıyor.
    http://www.logitech.com/en-gb/support-downloads/downloads/speakers-audio/devices/234
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.