Şimdi Ara

Laptop un sarj cihazı bozuldu. Yenisini nerden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba marka eski model sayılır, bir laptop var. sarj cihazı bozuldu. Yenisini almak istiyorum. Netten araştırdım bulamadım. Asus markanınki de uyuyor. Gidip deneyerek almam lazım giriş yerlerinin uyması için.. Nerde satılır bu aletler?

• Korupark'ta ki Electro World'de "notebook adapter" görmüştüm. Fiyatına dikkat etmedim ne yazıkki

-Bursa
  • universal adaptörler var çin malı 20-30 liraya oluyo ya ondan alacan yada 100 lira bayılıp servisten alacan
    ben servisten almanı tavsiye ederim uyduruklar bozuluyo yada laptobu yakıyo
  • laptop adaptör gitmiş değiştirmen lazım biraz maliyetli fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Toshiba marka eski model sayılır, bir laptop var. sarj cihazı bozuldu. Yenisini almak istiyorum. Netten araştırdım bulamadım. Asus markanınki de uyuyor. Gidip deneyerek almam lazım giriş yerlerinin uyması için.. Nerde satılır bu aletler?

benimde acer marka vardı..sordum sadece tamiri için 20 tl dediler..bende bu ürünün acer olanın aldım..cok memnunum..

http://urun.gittigidiyor.com/TOSHIBA-LITE-ON-19V-3-42A-5-5mm-2-5mm-ADAPTOR_W0QQidZZ30960978 yorumlarıda cok güzel

• Teknogold ait www.teknogolddepo.com internet sitesinden alabilirsiniz. Laptop markasını ve değerlerini arama penceresine yazın örneğin acer 19v 4.74a gibi varsa çıkar. Oldukça uygun fiyata orjinal adaptörler mevcut....

Laptop un  sarj cihazı bozuldu.  Yenisini nerden alabilirim?

• Buyrun Laptop şarj aleti nereden alabilirim?

Laptop un  sarj cihazı bozuldu.  Yenisini nerden alabilirim?
     Laptop un  sarj cihazı bozuldu.  Yenisini nerden alabilirim?teknogold
    Laptop şarj aleti nereden alabilirim?
    https://blog.teknogolddepo.com/laptop-sarj-aleti-nereden-alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.