Asus F3S modeli laptobumun ekranı 8 e bölündü görüntüler aynı boyda 8 ayrı kare içinde gösteriyor monitörde. bilgisayarda oyun oynarken elektriklerin gidip gelmesi sırasında oluştu. windowsla alakalı bişey değil çünkü bios ekranında bile 8 parça ve windows yüklenme ekranına gelir gelmez reset atıyor aynı işlemler tekrarlanıyor. bundan 1 sene önce kadar aynı şey arkadaşımın başına gelmişti servise gittiğinde bilgisayarın yenisini yollamışlardı. Ama benim bilgisayarımın garantisi bitti servise göndersem bana kaça patlar veya nasıl düzelte bileceğim hakkın bir fikri olan varmı?
Bi yerlerde fırına atıp kızartma olayını okumuştum işe yarar mı acaba bu durumda ?
bi resim çekip koyabilirsen daha iyi çözüm üretebiliriz
laptobun arkasını aç bakır fanı çıkart ekran kartını bul ekran kartının üstüne saç kurutma makinesiyle 1 dakka boyunca 1 santimetreden sıcak hava üfle . düzelecektir ama 1 hafta sonra bidaha aynı sorun yaşanabilir.birdaha fön çekersin kesin çözüü bu yoksa git anakartı değiştir.
Gpu'ya reballing yapılması gerekiyor reflow la bi yere varamazsınız. Ya da gpu yenisi ile değiştirilmeli..
Bu yöntemi bulan arkadaştan paylaşan herkese, Allah razı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme