Şimdi Ara

Laptop'un Bluetooth'u çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
91.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce Casper Nirvana i7 işlemcili Q740 laptop aldım. Aldıktan sonra bir ara cep telefonundan fotoğraf atmak için bluetooth'u kullanmıştım ve fotoğraf atma işlemini gerçekleştirmiştim.

    İşte aradan 1-2 ay geçti bugün yine laptop'un bluetooth'unu FN+ESC ile açmayı denedim, açıldığı işareti ekranın ortasında çıkıyor ama sağ alt köşede bluetooth'un simgesi çıkmıyor. Aygıt yöneticisinden de bluetooth aygıtlarına baktım hepsi çalışıyor gözüküyor, yani bir hata da yok.

    Bu süre zarfı içerisinde bilgisayar format atmadım, veya sürücü falan yüklemedim, bluetooth donanımıyla ilgili bir şey yaptığımı da hatırlamıyorum ama bluetooth aygıtına durup durmadık yerde bir şeyler oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Ayrıca sağ alt köşeden ulaşamasam da bluetooth özelliklerine bilgisayarın başka bir kısmından ulaşabileceğim bildiğiniz bir yer falan var mı bir de oradan denemek istiyorum. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catastroph -- 17 Kasım 2010; 13:51:00 >







  • hocam bluetooth programını sil,tekrar yükle..bende de sorun oldu bu şekilde çözdüm.Ayrıca eğer olmazsa driver ı sil tekrar yükle...
  • İkisini birlikte silip yükledim ve düzeldi. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catastroph

    İkisini birlikte silip yükledim ve düzeldi. Teşekkürler.



    rica ederim..
  • bleatooth driver nerden yüklüyoruz arkadaşlar.... windows cd sindenmi?
  • d nin içerisinde var..eğer yoksa siteden bulabilirsin..
  • cd içinde var evet. yüklemeye çalıştım ama çakılıyor. bleatoot drıver ı yüklemeye çalıştım ama bir noktada duruyor...tam olarak yüklemiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayram1599

    cd içinde var evet. yüklemeye çalıştım ama çakılıyor. bleatoot drıver ı yüklemeye çalıştım ama bir noktada duruyor...tam olarak yüklemiyor...



    hocam laptopunuzun bluetooth driver ı ve bluetooth programını kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelecektir..
  • Arkadaşlar bende de aynı casper makina var ve aynı sorun oluştu.Ama neyi nerden nasıl kaldırıp yükleyeceğim konusunda pek bir bilgim yok.Detaylı bir anlatım yapabilirseniz çok makbule geçecek:)
  • Arkadaşlar benim sorunum şu:

    Ben cep telefonumu modem yaparak bluettot yoluyla internete giriyordum aylık cepnet kullanıcısıyım. Kulandığım laptopta kendisinde blutthvardı ve bir sorun oluştu. İki gün önce telefonu bağlamaya açlışırken bilgisayardaki bluettth gitti. Yandı mı bilmiyorum ama aygıt yöneticisinden baktım daha önce donanımlar arasında görünen bluetth yok oldu ve bir daha bilgisayara bağlayamadım. Harici bluetth aldım ve taktım donanıma geri geldi bluetth. Acaba sorunum ne? Bilen var mı? laptopun bluetthu yanmış olabilir mi?
  • merhaba arkadaşlar benim pc casper nirvana laptop 8 gb ram . 500 hard disk, 2 gb ekran kartı,2.50ghz intel core i5 işlemci ekrankartı yüksek performanasa geçiyo fln fln benim pc ye need for speed the run ı alır blym da 2 cd li oyun verdiler bana ama laptopa nsl yklnceni blmym yani nasıl yklerim acilll yardımm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre2050

    merhaba arkadaşlar benim pc casper nirvana laptop 8 gb ram . 500 hard disk, 2 gb ekran kartı,2.50ghz intel core i5 işlemci ekrankartı yüksek performanasa geçiyo fln fln benim pc ye need for speed the run ı alır blym da 2 cd li oyun verdiler bana ama laptopa nsl yklnceni blmym yani nasıl yklerim acilll yardımm


    vhalha blmycehm qardwşim yhazınuni okymuyurqüm omo pc ğüçü ğüçlymş dfmfdı dfmf
  • aynısı bende var açılmıyor ve sağ yıkla telefona birşey yolicam şu an bluetooth aygıtı bulunamadı ahatası verdi
  • Genellikle güncelemeler sonrası bu sıkıntılar oluyor driverları komple kaldırıp sıfırdan tekrar yükleyin çözülecektir
  • bilgisayarınıza ccleaner adlı program yüklediyseniz oda bazen bilgisayarlarda bluetooth 'un çalışmasını engelliyor,çünkü bende öyle oldu ccleaneri kaldırdım bilgisayarımı yeniden başlattım düzeldi.
  • arkadaşlar aynı sorun bendede oldu bu ccleaner denilen programı kullanırken ve bu programı kaldırdıktan sonra düzeldi ama bazen yine hata veriyor,mesela benim bilgisayarın markası hp bluetothla wirless düğmesi aynı(f12 tuşu) ve bluetooth aktif olmadığı zaman ışığı sarı yanıyor ama aktif olduğu yani çalıştığı zaman beyaz yanıyor,birde şunu söyleyeyim bununla alakalı driver yüklemeye çalışmıştım hp sitesinden(broadcom bluetooth software driver) diye olmamıştı bilgisayar hata vermişti dosyayı kuramamıştım,benim tahminim bluetooth çalışmama nedeni bluetooth sürücülerinin güncel olmaması,şimdi hem bluetooth aktif hale getirmeyi hemde bluetooth simgesinin bildirim alanına geri gelmesinin çözümünü paylaşacağım sizlerle inşallah yardımcı olurum, 'başlat menüsü'-'denetim masası' tıklayın açılan sayfada ekranın sağ üst köşesinde arama yeri vardır oraya' bluetooth' yazın-şimdi açılan ekranda 'bluetooth ayarlarını değiştir'e tıklatın-şimdi orada 'bluetooth cihazlarının bu bilgisayarı bulmasına izin ver' kutucuğunu işaretleyin ondan sonra 'bluetooth simgesini bildirim alanında göster' kutucuğunuda işaretleyin ve uygula- tamam deyin-ondan sonra tekrar gerideki sayfada 'bluetooth ayarlarını değiştir'e tıklayın-açılan sayfadan yukarıda 'paylaş' var ona tıklayın-orada 'uzak aygıtın resim,müzikve diğer dosyalara gözatmasına ve dosyalar göndermesine ve almasına izin ver' kutucuğuna işaretleyin uygula-tamam deyin şimdi bluetoth simgesinin simge bilgirim alanına gelmiş olması lazım, şimdi arkadaşlar sırada bluetooth sürücülerini güncellemek var 'başlat menüsüne' tıklayın-'denetim masası'-'sistem güvenlik'-'sistem'-'aygıt yöneticisi'ni açıyoruz-açılan sayfada 'bluetooth' var onun yanındaki oka tıklayın-açılan sayfada bluetooth sürücüleri vardır onlara sağ tıklayın ve 'sürücü yazılımını güncelleştir' deyin bu kadar,şimdi arkadaşlar bilgisayarınızı kapatın ve 1 dakika sonra tekrar açın yalnız bakın yeniden başlatın demiyorum kapatıp açın bilgisayarınızı bu kadar,bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için bir çözüm olur insallah..




  • Benim PC'nin markası ACER Aspire 5720 bluetooth'um çalışmıyor en kısa sürede lütfen bana yardım edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkandderin

    bilgisayarınıza ccleaner adlı program yüklediyseniz oda bazen bilgisayarlarda bluetooth 'un çalışmasını engelliyor,çünkü bende öyle oldu ccleaneri kaldırdım bilgisayarımı yeniden başlattım düzeldi.
    Ey güzel insan!!
    Yapmadığım şey kalmadı, driver sil yükle, yeniden başlat, biosa gir, yabancı sitelerden bilgi al, bir sürü video izle, laptobu söktüm yeniden taktım, çalışmadı..

    ccleaner ı sildim, silmemle çalışması bir oldu, oysa ccleaner ayarlarını da bakmıştım başlangıçta engelliyor mu diye.
    3 gündür bununla uğraşıyordum, tam da yeni chip arayışlarına başlayacaktım.

    teşekkür ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.