Merhaba arkadaşlar benim toshiba satellite l50-a-1d2 (http://www.toshibatr.com/Laptop/Satellite/L-Serisi/SATELLITE-L50-A-1D2) laptop'um var, yaklaşık 2 ay önce aldım ilk aldığım zaman gerçekten süper bir bilgisayardı yani call of duty, crysis, medal of honor gibi oyunları çok rahatlıkla oynuyodum hiç bir sorun yoktu, bir gün pc nin yan tarafında uçak bi çatlak olduğunu gördüm(benden kaynaklı) sorun olmaz diyodum gün geçtikçe büyüdü çatlak, bende servise verdim iyice açılmadan, servis 230 tl gibi bir fiyat çıkardı tabi fazla geldi bana servis komple çerçeveyi değiştirecekmiş oysa ufak bi çatlak vardı diyip aptallık edip gittim bilgisayarcının birine verdim, sağolsun oda ram i çalmış onuda şöyle farkettim ertesi gün pc yi aır almaz pes oynadım ilk başta hiç bir şey yoktu 10 dk sonra aşırı ısındı ve kasmaya başladı pc yi açtım bakıyım dedim sonradan geldi aklıma alabileceği bi baktım 4 gb lik ram var halbuki eskiden 8 var dı 2 tane ayrı ayrı 4 lü yani 8 abim bilgisayardan biraz anlıyor bizden alıp taktığı ram bozuk olabilir diyor ama ben fan da bi sorun olabilir diyorum çünkü garanti ram i almış adam ama taktığı 4 lük ram bozuk olsa pes i 10 dk oynatmaz yani hiç açılmaz oyun onun için sorum ise 8 gb lik bir ram mi alıyım yoksa fan damı sıkıntı vardır yoksa başka bir parça daha almış olabilirmi ? Arkadaşlar bu kadar uzun olduğu için çok özür dilerim ama gerçekten bıktım artık 10 dk zor oynuyorum oyunları şarkı ve film izlemekten başka bir işe yaramıyor pc zahmet edip okuyanlara şimdiden çok teşekkürler.