Şimdi Ara

Laptop'um 22 gündür serviste :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptop'umu servise göndermek istemiyordum böyle olacağını bildiğimden 22 gün oldu hala ne arayan oldu ne soran oldu.
    Aldığım mağzaya 3 kere gittim bu periyotta daha gelmedi diyorlar paso. Teknik servisi arıyorum yok o numarası yok bunun numarası diyor bende olmadıgından laptop'um ile ilgili bir bilgi alamıyorum.

    Alırken satıcıya packerd bell iyi ama teknik servisi nasıl diye sordum hoş kötü demez lakin adanada servisi var cart curt anlattı.
    30 günü geçerse ne yapayım arkadaşlar şimdi normalde geçmemesi lazım bildiğim kadarıyla.



  • kanunda yeni düzenlemeyle 20 iş günü oldu 30 değil,değişim yada ücret talep etme hakkınız doğuyor bunu söyleyin sıkıntı çıkarırlarsa valilik ilçedeyseniz kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine gidin.işgünü (6gün) olarak mı 22 gün oldu yoksa 7gün üzerindenmi hesapladınız 6 gün üzerinden 20 gün dolduysa dediklerimi yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    kanunda yeni düzenlemeyle 20 iş günü oldu 30 değil,değişim yada ücret talep etme hakkınız doğuyor bunu söyleyin sıkıntı çıkarırlarsa valilik ilçedeyseniz kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine gidin.işgünü (6gün) olarak mı 22 gün oldu yoksa 7gün üzerindenmi hesapladınız 6 gün üzerinden 20 gün dolduysa dediklerimi yapın.

    25 02 2012 de verdim nasıl hesaplamam lazım birde bana verdikleri makbuzun ustunde 30 iş günüdür diyor. 20 gün dediğimde makbuza imza attınız falan demesinler.
  • makbuzları bile güncellememişler verilen hak alınamaz kanunda ne yazıyorsa o kaldıki bu değişiklik 6 ay kadar oldu. 2. ayda vermişsin üzerinden neredeyse 1.5 ay geçmiş sen çok beklemişsin.o makbuzla dediğim yere başvurun öncelikle para talebi ya da değişim isteyin geç kalmışsın,sıkıntı olursa hakem heyetine baş vurun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    makbuzları bile güncellememişler verilen hak alınamaz kanunda ne yazıyorsa o kaldıki bu değişiklik 6 ay kadar oldu. 2. ayda vermişsin üzerinden neredeyse 1.5 ay geçmiş sen çok beklemişsin.o makbuzla dediğim yere başvurun öncelikle para talebi ya da değişim isteyin geç kalmışsın,sıkıntı olursa hakem heyetine baş vurun.

    Pardon hocam tarihi yanlış yazmışım 25 04 2012 şuan kullandığım makina dandik bir klavye basmıyor arada karışmıs. şuan hesapladımda 20 iş gunu olmus galiba tam bugun.
  • tamam dediklerimi yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    tamam dediklerimi yapın.

    Aldığım firmaya gidip değişim talebinde bulunacağım ve kabul etmezlerse makbuz ile tüketici hakemliğe başvuracağım doğru anladım dimi
  • evet
  • Bilgilendirmen ve ilgin için teşekkür ederim hocam.
    Bu arada rizelisin galiba 4 sene orda üniversite okudum güzel bir yer.
  • plakadan belli ediyorum evet rizenin ekmeğini yiyip havasını soludun iyi yapmışsın.
  • KESİNLİKLE GİDİN HAKKINIZ GEÇMİŞ TARİH ZATEN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet kenan

    KESİNLİKLE GİDİN HAKKINIZ GEÇMİŞ TARİH ZATEN

    Bu gün aradım ve iş gününü 6 gün değil 5 gün hesapladıklarını söylediler.

    25 inde verdim

    26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

    Bu şekil hesaplayınça 16 gün olmuş oluyor 20 iş günü bitsin eğer gelmediyse gene direk gidip şikayet edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.