Şimdi Ara

Laptop Toplayacağım Yardım Eder Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar laptop toplayacağım bütçem belirttiğim gibi ve ben bütün oyunları en üst çözünürlük medium ayarlarda rahat oynayabileceğim bir laptop toplayacağım bana ne önerirsiniz ?

Birde şu Nvidiaların serilerinden hiç anlamıyorum hangisi daha üst model hangisi daha alt o konuda da yardımcı olur musunuz

• I3uRocKSiyoN kullanıcısına yanıt
    Laptop toplamak zor iş hemde pahalı o yüzden pek tercih edilmez ama model istersen buyur:

ASUS X550LN CORE İ5 4200U 1.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 17 Temmuz 2014; 13:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Laptop toplamak zor iş hemde pahalı o yüzden pek tercih edilmez ama model istersen buyur:

4 çekirdek işlemci yeterlidir değil mi şimdi ve ilerisi için ? birde biraz ucuza denk gelicek bir abim var toptan fiyatının biraz üstünde toplayıvercek ben sisteme karar vericem işte

Sana tavsiye ettiğim bu bilgisayar senin fiyat aralığındı!

Sen biraz daha ucuza gelecek diyorsun o halde işlemcin İ7 olsun hızı 2600 ghz den aşağı olmasın Ram de 16 gb olsun sana epey gider!
  • quote:

Sana tavsiye ettiğim bu bilgisayar senin fiyat aralığındı!

Sen biraz daha ucuza gelecek diyorsun o halde işlemcin İ7 olsun hızı 2600 ghz den aşağı olmasın Ram de 16 gb olsun sana epey gider!

yok bakmadım ona sadece özelliklerine baktım da 4 çekirdek işlemci yeterlidir değil mi 16gb çok olur fiyatı arttırır 8 yeter gibime geliyor ekran kartı konusunda nasıl yardım edersiniz ?
    4 çekirdek Yeterli ama markaya göre değişir!

AMD FX İşlemciler biraz pahalı ama AMD A serisi oyunlar için iyi dediğim gibi işlemci 2600 ghz den yavaş olmasın çekirdek sayısı pek önemli değil!
  • Arkadaşım ne söylüyosun belli değil laptop mu toplucaksın yoksa masaüstümütoplucan yoksa hazırmı satın alcan. Bikere laptop toplanmaz masaüstü gibi kasa alekran al felan dışardan alamassın. Ha fabrikan varsa kendin üretirsin o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptop ile oyun oynanmaz canından bezdirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 17 Temmuz 2014; 14:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

Arkadaşım ne söylüyosun belli değil laptop mu toplucaksın yoksa masaüstümütoplucan yoksa hazırmı satın alcan. Bikere laptop toplanmaz masaüstü gibi kasa alekran al felan dışardan alamassın. Ha fabrikan varsa kendin üretirsin o ayrı.

Dostum Laptop. sistemi vericem adamlar içine onları koyacak işte bilgisayarcı tanıdık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 17 Temmuz 2014; 14:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

quote:

4 çekirdek işlemci yeterlidir değil mi şimdi ve ilerisi için ? birde biraz ucuza denk gelicek bir abim var toptan fiyatının biraz üstünde toplayıvercek ben sisteme karar vericem işte

Güzel ürün

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook?keyword=xo007

• Bu is yas laptop toplamak kolay degil hatta imkansiz.Laptop için eekran kkartı bulmak zor tr de bulman çok zor. Bir şekilde buldum diyelim iyi bir performnsli ekran kartı baya cep yakar onu geçti soğutma sistemi lazim soğutma sisteminin PC nin olduğunca az isinabilecek şekilde donanımsal parçaların yerleştirilmesi lazim. Bir asus ile hp nin dell in arka kapağını acarsaniz ayni dizilim ile karsilasmazsiniz. Bos kasa lazim , donanım ürünleri baktığınıza gore kasa isi tamam. Kasayı nereden temin ettiniz merak ediyorum. Belki 2. El bir laptobun ekran kartıni HDD sini RAM ini değiştirebilirsiniz ama toplamak imkânsız gibi duruyor oözellikle cçok az notebookta ekran kartı değişme ihtimali olduğunu düşününce

• quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

quote:

quote:

Güzel ürün

harbiden çok iyiymiş nasıl güvenebilir miyim ya ?

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

quote:

quote:

Güzel ürün

işlemci hızı çok düşük değil mi 1.8 ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.