Şimdi Ara

Laptop Termal Macun Ve Termal Pad Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle hayatımda hiç termal macun falan yenilemedim veya pc ile ilgili bir şey yapmadım ama laptopumun macun değişimi ve pad degişimi ile ilgili videolar izledim o yüzden bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Benim sormak istediğim öncelikle Aliexpressten thermal grizzly kronaout macun alıcam fakat bu macun tek başına geliyor eski macunları temizlemek için izo propil mi almaliyim alicaksam %kaç alkol orani olmasi lazım birde macunlar kurumamışsa her ihtimale karşı ilk önce alkol sürülmüş bir kulak çöpüyle mi toparlamam lazim kalintilari en son alkollü bir bezlemi kalan yeri temizlemeliyim yoksa yeni bir kulak çöpüyle kalan yeri temizleyebilir miyim ?

Birde termal pad koyacağım yerlerde fabrikanın koymuş olduğu biraz değişik bir macun var biraz akışkan uhu kıvamında, onları temizlerken üzerine ilk bir iki damla alkol damlatıp mı yine temizleyeceğim birde burası önemli ALKOL KARİSİMİ ANAKARTTA SAĞA SOLA BULAŞIRSA SORUN OLUR MU YANİ İŞLEMCİNİN YANINDAKİ DEMİR YERLERİDE ALKOLLÜ KULAK ÇÖPÜYLE TEMİZLEYEBİLİR MİYİM ?

Termal pad aliexpresste 1.5 Dolar 10cm e 10cm sizce bunu almali miyim yoksa 10 dolara adam gibi orjinal mi alayım çok farkeder mi ?

aliexpress.com
    US $0.99 20% OFF|New 100mm*100mm*0.5mm GPU CPU Heatsink Cooling Conductive Silicone Pad Thermal Pad GPU High Quality-in Fans & Cooling Accessories from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.aliexpress.com/rAnA3yyE?fromSns=Copy
    to Clipboard

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.