Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi[Solid,catia,oyun(max performans)] lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Makina Müh okuyorum.2.sınıfta lazım olucak çizimler için suan ablamın laptopla idare ediyorum.Ama hem cok eski hemde 2kişiye bazen sıkıntı yaratıyor televizyonda olmadıgından :)Sizin önerilerinizi merak ettim.Ben teknolojiden baya bi uzak kaldım en son 1gb rame bu bilgisayar uçar denen dönemdeyim.Bana öyle bir pc lazımki üni sonuna kadar bana sorun çıkartmasın.Çizimlerde hiç kasmasın cok rahat calısabileyim aynı zamandada güncel oyunları oynayabileyim özellikle total war serisi rome 2 cıkıcak onu oynamak cok istiyorum :) Ama nasıl bir şey alacagımı bilemiyorum acıkcası aynı özelliklerde aralarında cok fiyat farkı olan ürünler var ufak değişiklikler.Aldanmak istemiyorum.Aklımda herhangi bir markada yok her türlü öneriye acıgım su markadan uzak dur derseniz onlarıda düşünürüm.
    Şöyle birşeyde var.Teknoloji cok hızlı ilerlediğinden bu sene idare edip eylül gibi aynı fiyata daha güzelini alabilirmiyim.Yoksa o kadar beklemeye degmeden alsammı bir tane kendim devletten aldıgım krediyle ödeyecegimden cok kararsız kaldım para benden cıkınca birde en iyisi olsun istiyor insan:)
    Teşekkürler şimdiden

*Fiyat 2000 lira civarı 2300 ü falan aşmassa güzel olur ama dediğim gibi 6 senelik bilgisayar arıyorum gerekirse 100 200 daha sıkarım dişimi ama illa bu kadar para verecek te degilim verdiğim parayı hakedicek ürün olduktan sonra üzülmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor4in -- 19 Ocak 2013; 14:36:31 >

• Okadar yazmışsınız birde fiyat aralığı verseydiniz daha sağlıklı seçenekler gelir yazılmamasının nedeni bu.
  • Haklısınız.Fiyat 2000 lira civarı 2300 ü falan aşmassa güzel olur ama dediğim gibi 6 senelik bilgisayar arıyorum gerekirse 100 200 daha sıkarım dişimi ama illa bu kadar para verecek te degilim verdiğim parayı hakedicek ürün olduktan sonra üzülmem :)
  • son güncelleştirmem
  • asus var bende 2013 1. ay da aldım 2.800 dü yanlıs hatırlamıyorsam fiyatı serisini bilmiyorum aklımda değil,klavyesine 2-3 kere çay-su döküldü ve resmen ayak altında kullanıldı diyebilirim bunlara rağmen ilk gün ki gibi değişen hiç bişey yok..gayet memnunum ve tavsiyede ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsert

asus var bende 2013 1. ay da aldım 2.800 dü yanlıs hatırlamıyorsam fiyatı serisini bilmiyorum aklımda değil,klavyesine 2-3 kere çay-su döküldü ve resmen ayak altında kullanıldı diyebilirim bunlara rağmen ilk gün ki gibi değişen hiç bişey yok..gayet memnunum ve tavsiyede ederim..

Teşekkürler bende n56 vz düşünüyorumda eylül gibi alıcam bu sene alamadım okul baslarken alayım bare
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Autocad için PC Tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.