Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. ikinci el laptop almayı düşünüyorum. Bütçem max 1500 olacak. genelde laptobu dizi izlemek ve internette gezinmek için kullanacam yeri geldiği zamanda oyun oynarım. İstediğim cihaz oyun oynarkende kasmamalı. Birde mühendislik okuyorum çizim vs programlarında da akıcı olmalı. laptoplar hakkında pek bilgim yok tavsiyelerinize ve fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler.



  • Merhaba arkadaşım ben sana bir Windows 7 kullanıcısı olarak Acer' i öneririm. Destek hattı ve benzeride çok iyi sıkıntım var diyorsun veriyorsun bilgisayarı ve sana daha iyisini yedek olarak veriyorlar hemen. Oyun için dersen ben Gta 5 gibi ağır oyunları bile yükledim hiç kasma yapmadı. Bilgisayarımda kaç oyun olduğunu söylesem aklına durgunluk gelir. Eğer Acer' i sevmem dersen Asus' u da tavsiye ederim anakart - soğutucu bakımından oldukça gelişmiş bir bilgisayar firmasıdır. Yani benim sana önerdiklerim:

    1. Acer Windows 7
    2. Asus Windows 7

    En son olarak sakın Windows 8 alma çok sıkıntı çekersin. Eğer Windows 8 alırsan başına bela almışsın demektir
  • Hocam zaten Windows 8 kullanamam geliyor. teknik serviste dediğiniz gibiyse çok güzel olur. yakın cevrem toshiba ve samsung önermişlerdi bunlarada bakacagım. i5 işlemcili 4 gb ramli 1gb ekran kartına sahip bilgisayar düşünüyorum minimum
  • KuruKafaEddie kullanıcısına yanıt
    1500 tl bütçeye ikinci el alacaksan saydığın özelliklerden daha iyisini bulursun. Araştır, en az i5 işlemcili olsun. Ekran kartı 740m, 745m, 645m ya da üstü olsun ve 2gb paylaşımsız olsun. Bulduklarının özelliklerini buraya koyarsan yardımcı olabiliriz.
  • Kardeş istersen sana benim bilgisayarımın modelini bulayım sende onu Acer servise falan git sor vardır ellerinde hemde 1. el. Not yedek bilgisayar bir kontrat ile veriliyor bozarsan ve benzeri bir şey yaptığın zaman servisten bilgisayarını alamaz bozduğun bilgisayarla kalırsın. Ben Hard Disk ini çökerttim hemen aynısını taktılar. Acer, Toshiba ile aynı çatı altında üretiliyor. Yani nerdeyse eşdeğer benimpc ye Toshiba nın HDD sini taktılar zaten :D
  • HaTech kullanıcısına yanıt
    hocam ekran özelliklerinde dediklerinize dikkat edecem ona göre araştırma yapıyorum teşekkürler
  • arkadaşlarım acer iyi değil onun yerine asus daha iyi diyorlar ne bakımdan dediklerini bende bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuruKafaEddie -- 17 Ocak 2014; 19:40:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.